x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Kokosmel
Kategori/Tema: Glutenfrie brød

Disse vaflene kan brukes som et alternativ til brød, i matpakken eller på tur. Vaflene kan tilsettes revne gulrøtter eller litt revne rødbeter i røren.

Oppskrift på  glutenfrie hverdagsvafler

For  ca 10 plater

Ingredienser til hverdagsvafler

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl bokhvete mel
  • 3 ss Sana Bona kokosmel økologisk evt.annet mel
  • 1 dl nøtter og frø (ta det du har f. eks linfrø, mandler, gresskarkjerner, sesamfrø uten skall)
  • 6 dl havremelk eller det du har
  • 4 egg
  • 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ts kardemomme
  • 2 ss smeltet meierismør, evt 2 ss kokoskrem fra kokkosmelk boksen om du bruker det

Slik lager du hverdagsvafler

Mos alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin eller blender. Du trenger ikke male nøttene på forhånd. La maskinen gjøre det i vaffelrøren. Smør jernet når du steker. Rører kan stå i kjøleskapet i 3-4 dager. 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no