Disse rundstykkene krever ingen hevetid. De er saftige, og har en rund og god smak. Passer til alle. Btruk glutenfrie havregryn.
Oppskrift på Glutenfrie Havre Rundstykker
For 1 porsjon.
Ingredienser til Glutenfrie Havre Rundstykker
- 4 dl havregryn, malte
- 4 dl havregryn, hele
- 4 dl bokhvetemel
- 1 dl Sana Bona chiafrø
- 1 dl sesamfrø
- 1 dl gresskarkjerner, eller hakkede Sana Bona Valnøtter
- 2 ts bakepulver
- 4 ts fiberhusk
- 1.5 ts Sana Bona rosa Himalayasalt
- 10 dl vann
Slik lager du Glutenfrie Havre Rundstykker
Mal halvparten av havregrynet. Bland alle ingrediensene sammen i en bolle. La deigen stå i 30 min. Stekes i 160 grader i 60 min.