Disse Glutenfrie rundstykkene med guinoamel er utrolig gode. De er saftige, og et supert alternativ for deg som vil bake glutenfritt selv.
Oppskrift på Glutenfrie Rundstykker med Quinoamel
10 stk
- 4 dl havregryn( mal 2 dl, la 2 dl være gryn)
- 2 dl Sana Bona Quinoamel
- 0.5 dl gresskarkjerner
- 0.5 dl solsikkekjerner
- 0.5 dl linfrø
- 1 ts Sana Bona rosa Himalayasalt
- 2 ts fiberhusk
- 5 dl vann
- 1 ts bakepulver
Slik lager du Glutenfrie Rundstykker med Quinoamel
Mal halvparten av havregrynene i en blender eller med en stavmikser , alternativt kjøp havremel. Bland alt det tørre sammen, og tilsett vann. La deigen svelle i en halv time, deretter former du deigen til små rundstykker. Da deigen kan være litt seig, kan du bruke litt mer mel om dette trengs til utbaking. Stekes på 160 C, i 55 min, midt i ovnen.