Disse rundtsykkene/sconesene krever ingen hevetid, de er svært populære blant barn, med valnøtter som gir dem en spennende vri. Mettende og rikt på proteiner.
Oppskrift på Glutenfrie Scones med Valnøtter
ca 2 brett med rundstykker/scones
Ingredienser til sconsene:
- 3 dl havregryn
- 3 dl Sana Bona quinoamel
- 3 dl mandelmel( defatted)
- 3.5 dl bokhvetemel
- 1 stk egg
- 2 ts bakepulver
- 1.5 dl olivenolje
- 6 ts fiberhusk
- 7.5 dl vann
- 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
- 2 dl Sana Bona valnøtter, hakket
Slik lager du de:
Bland alt det tørre. Bland alle de våte ingrediensene. Deretter skal det tørre og de våte ingrediensene eltes sammen.
Plasser rundstykkene/sconesene med skje på platen, og stek dem ved 200 grader, i 20 minutter, midt i ovnen. Oppskriften gir ca. 2 fulle brett med rundstykker/scones.