Disse rundtsykkene/sconesene krever ingen hevetid, de er svært populære blant barn, med valnøtter som gir dem en spennende vri. Mettende og rikt på proteiner.
Oppskrift på Glutenfrie Scones med Valnøtter
ca 2 brett med rundstykker/scones
Ingredienser til Glutenfrie Scones med Valnøtter
- 3 dl havregryn
- 2.5 dl amarantmel
- 1.5 dl maismel
- 1.5 dl Sana Bona quinoamel
- 3.5 dl bokhvetemel
- 1 stk egg
- 2 ts bakepulver
- 1.5 dl olivenolje
- 6 ts fiberhusk
- 7.5 dl soyamelk, kokosmelk, eller vann
- 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
- 2 dl Sana Bona valnøtter, hakket
Slik lager du scones med valnøtter
Bland alt det tørre. Bland alle de våte ingrediensene. Deretter skal det tørre og de våte ingrediensene eltes sammen.
Plasser rundstykkene/sconesene med skje på platen, og stek dem ved 200 grader, i 20 minutter, midt i ovnen. Oppskriften gir ca. 2 fulle brett med rundstykker/scones.