x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Quinoaprodukter, Hamp
Kategori/Tema: Glutenfrie Rundstykker
Rundstykker med hampmel

I disse grove Glutenfrie rundstykkene med Hampmel er det brukt mange proteinrike melsorter. Hampmel er et fiberrikt næringsrikt mel som har et høyt proteininnhold sammenliknet med andre melsorter.

Oppskrift på Glutenfrie rundstykker med Hampmel

8-10 stk

Ingredienser til Glutenfrie rundstykker med Hampmel

Slik lager du Glutenfrie rundstykker med Hampmel

Hev deigen gjerne over natten. Lag deigen i en kjøkkenmaskin om du har. La det fuktige i deigen være kaldt og ikke lunkent når dus etter det dagen før.

Bakes ut og etterheves 35-60 minutter ettersom hvor mye tid du har. Rundstykkene stekes på 225-250 grader i 10-15 minutter midt i ovnen. Disse rundstykkene bør være godt stekt. Lag rundstykkene gjerne litt flate, da unngår du at de blir litt rå inni.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no