x 
Råvaregruppe: Himalaya salt
Kategori/Tema: Dehydrerte brød og wraps
Grønnsakbrød av presserester

Hvis du lager din egen grønnsakjuice, kan du bruke presserestene til å lage kjempegodt Glutenfrie grønnsakbrød i dehydratoren. Tilsett litt chia og krydder.

Oppskrift på Grønnsaksbrød av presserester

1 stk

Ingredienser til Grønnsaksbrød av presserester

Slik lager du Grønnsaksbrød av presserester

Du trenger:
Presserester av 4 dl grønnsakjuice (f. eks. rødbeter, gulerot, persille, eple, pære, stangselleri, agurk)
3-4 ss chiafrø, bløtlagt i vann
Krydder, f. eks. italienske urter, hvitløkspulver
Litt Himalayasalt

Først lager du grønnsakjuice i en juicer. Presserestene av denne juicen legger du i en bolle. På forhånd har du bløtlagt chiafrø i vann i ca 2 timer. Du kan ha chiafrøene over natten i kjøleskapet i vann, så er de klare når du skal bruke de. Bland grønnsakmassen med chiafrøene. Mos alt sammen for hånd og tilsett evt. litt mere vann. Smaksett med krydder du liker. Tilsett litt Himalayasalt til slutt.

Bre massen utover et brett i dehydratoren og tørk i ca 12 timer på 41 grader, til det er tørt.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights