x 
Råvaregruppe: Himalaya salt
Kategori/Tema: Dehydrerte brød og wraps
Tomat og paprikabrød

Dette er et dehydrert Glutenfritt tomat og paprikabrød.

Oppskrift på dehydrerte Glutenfrie tomat og paprikabrød

6 brett

Ingredienser til dehydrerte Glutenfrie tomat og paprikabrød

  • 5 stk røde paprika, hakket
  • 3 stk grønne squash, hakket
  • 5 stk tomater, hakket
  • 4 stk epler, hakket
  • 7 ss presset sitronsaft
  • 5 dl gresskarfrø, bløtlagt i 1-3 timer
  • 10 ss linfrø, bløtlagt i 1-3 timer
  • 8 dl solsikkefrø, bløtlagt i 1-3 timer
  • 12 ss olje (oliven- eller hampolje)
  • 1 klype Sana Bona Rosa Himalayasalt

Slik lager du dehydrerte Glutenfrie Tomat og paprikabrød

Bløtlegg alle frøene i 1-3 timer. Hakk grønnsakene grovt. Mos alt sammen i en blender eller i en kjøkkenmaskin.

Bre massen utover på ca 6 brett i dehydratoren. Rut opp med en pizzarullekniv slik du vil knekke brødene når det er tørt. Sett dehydratoren på 41 eller opp til 52 grader. Tørkes i ca 24 timer avhengig av tykkelsen på brødene. Snu brødene en gang i løpet av tørketiden. Oppbevares kjølig i kakebokser.

Brødet er et lavoksalat brød.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no