Et supert glutenfritt, knekkebrød. Legg til, eller bytt frø for variasjon.
Oppskrift på Glutenfrie Frøknekkebrød
1 stk
Ingredienser på Glutenfrie Frøknekkebrød
- 2 dl solsikkefrø
- 2 dl linfrø
- 2 dl Sana Bona Hampfrø uten skall økologisk
- 2 dl Sana Bona Chia frø økologisk
- 10 dl vann
- 1-2 dl Sana Bona Hampmel økologisk
- 1 sitron
- 4 ss olivenolje/Sana Bona Hampolje x-virgin økologisk
- 1 bunt persille
- Sana Bona Rosa Himalayasalt
Slik lager du Glutenfrie Frøknekkebrød
Legg alle frøene i 10 dl vann over natten. Etter endt bløotlegging, skal vannet ha trukket inn i nøttene og frøene. Tilsett så hampmelet, presset sitron og oljen. Tilslutt hakker du persille, og tilsetter dette i knekkebrød deigen.
Spres utover et Paraflexx bakeunderlag i dehydratoren. Rut opp med en pizzarullekniv, for å enkelt kunne knekke opp knekkebrødene etter endt tørketid. Tørkes i ca. 15 timer, på 41 grader celsius.