x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Hampfrø
Kategori/Tema: Dehydrerte brød og wraps
Rødbetkjeks

Prøv en fargerik  tynt rødbetknekkebrød laget med rå rødbet, gulrot og persille. Smaker fantatsik med avokado på. Tørket i en Excalibur dehydrator.

Oppskrift på Rødbetknekkebrød med gulrot, persille og gresskarkjerner

2 brett i dehydrator ca 50 stk

Ingredienser til rødbetknekkebrød

Slik lager du Rødbetknekkebrød 

Kutt opp gulrot og rødbet og løk. Ha alt i en blender sammen med kruspersille. Ha i linfrøene, hampfrøene, oljen og saltet. Tilsett litt vann hvis det blir for tungt for maskinen din å mose dette. La det moses til du ser det blandes.

Spre massen utover et Paraflexx bakeunderlag i en Excalibur dehydrator. Dryss på gule linfrø og gresskarkjerner. Tørkes i ca. 12 timer på 41 grader i dehydratoren. Rut opp med en pizzarullekniv der du vil knekke når det er tørt, før du starter tørkingen.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no