Råvaregruppe: Himalaya salt, Mandler
Kategori/Tema: Dehydrerte brød og wraps
Mandelbrød

Mandelknekkebrød laget i dehydrator. Proteinrike knekkebrød, som er gode på smak. 

Oppskrift på Mandelknekkebrød i dehydrator

For 1 brett i Excalibur dehydrator ( 25 knekkebrød)

Ingredienser til Mandelbrød i dehydrator

Slik lager du Mandelbrød i dehydrator

Squashen skal deles opp i mindre biter, og tilsettes en blender. Bland inn mandler, linfrø, Himalayasalt og olivenolje. Mos alt i en blender, eller kjøkkenmaskin. Tilsett vann til blandingen, hvis det er vanskelig å mose til en jevn masse. 
Bre alt utover et Paraflexx bakeunderlag, på ett brett i dehydratoren. Rut opp med en en pizzarulle 5x5 biter.

Sett dehydratoren på 48 grader. Tørk brødene, og snu dem underveis. Brødene er ferdige etter ca 12-15 timer, avhengig av tykkelsen. 

Oppbevares kjølig i kakebokser.