x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Mandler
Kategori/Tema: Dehydrerte brød og wraps
Mandelbrød

Mandelknekkebrød laget i dehydrator. Kjempegod på smak.

Oppskrift på mandelbrød i dehydrator

For 1 brett i Excalibur dehydrator ( 25 knekkebrød)

Ingredienser til mandelbrød i dehydrator

Slik lager du mandelbrød i dehydrator

Skjær opp squash. Bland inn mandler, linfrø, Himalayasalt og olivenolje. Mos alt i en blender eller kjøkkenmaskin. Hell på litt vann hvis det er vanskelig å mose blandingen.
Bre alt utover et Paraflexx bakeunderlag på ett brett i dehydratoren. Rut opp med en en pizzarulle kniv 5x5 biter.

Sett dehydratoren på 48 grader. Tørk brødene og snu dem underveis. Brødene er ferdige etter ca 12-15 timer avhengig av hvor tykke du lager de.

Oppbevar slik tørket brød i kakebokser på et kjølig sted.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights