x 
Råvaregruppe: Himalaya salt
Kategori/Tema: Dehydrerte brød og wraps
Grønne wraps

Dette er wraps laget av grønne grønnsaker, nøtter og frø. Supert til matpakke, lunsjmat eller som et alternativ til hvetetortillas. De kan fylles med det pålegget du liker eller brukes til tacos.

Oppskrift på grønne grønnsakwraps

Oppskrift til  2 brett i Excalibur dehydrator ( 8 wraps)

Ingredienser til grønne grønnsakwraps

  • 3 håndfull spinat
  • 0.5 stk squash
  • 2 stk stangselleri
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk agurk
  • 1 klype Sana Bona rosa Himalayasalt
  • 2 ss presset sitronsaft
  • 1 ss x-virgin olivenolje
  • 6 ss linfrø

Slik lager du grønne grønnsakwraps

Linfrøene må ligge i bløt i 1-3 timer. Mos alle ingrediensene i en blender. Fordel massen på 2-3 brett i dehydratoren. Bruk Paraflexx bakeunderlag. Sett temperaturen på 41-52 grader i ca 15 timer.

Disse tørker fortere enn levende brød fordi de er tynnere. Du må skjære opp i de bitene du ønsker etter tørkingen. Det går ikke an å rute opp med pizzarulle før du tørker denne. Lag tortillalefser eller store strimler og fyll med grønnsaker, røkelaks, kylling, avokado eller det du bruker til taco.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no