x 
Råvaregruppe: Mandelmel, Himalaya salt, Mandler
Kategori/Tema: Dehydrerte brød og wraps
Mandelbrød provence

Dette brødet har fantastisk mye smak! Brødet er bare basert på grønnsaker, frukt, nøtter og frø. Ingrediensene er most og tørket i dehydrator.

Oppskrift på Mandelbrød Provence knekkebrød i dehydrator

For 2-3 brett i Excalibur dehydrator ( 50-75 knekkebrød)

Ingredienser til mandelbrød Provence

Slik lager du Mandelbrød Provence knekkebrød

Start med å male mandlene og linfrøene. Mos alle de andre ingrediensene og tilsett de malte mandlene. Ta hele massen ut av blenderen og tilsette linfrøene.

Del massen i to og mos det igjen i blenderen. Fordel dette på 2-3 brett i dehydrator ovnen. Hvert brett bør dekkes med et paraflex bakeunderlag eller bakepapir slik at det er lett å ta av brødene etterpå. Riss inn et mønster oppå massen, slik du vil ha brødene når de er tørket. Det kan være ruter eller trekanter.

Sett dehydratoren på 41-52 grader celsius.  Etter ca 8 timer eller når det er tørt oppå, tar du brettene ut og vender massen med undersiden opp. Tørk deretter brødene i ca 4-7 timer. Brødene kan oppbevares i kjøleskap eller fryses.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no