Oppskriftfilter
Valgte tema filtre
Velg tema
Dressinger og dip (9)
Energikuler og energibarer (12)
Glutenfri Granola (1)
Glutenfri Knekkebrød (6)
Glutenfri Muffins (9)
Glutenfrie Pannekaker (13)
Glutenfrie Rundstykker (9)
Glutenfritt Brød (9)
Grøt og Puddinger (18)
Hjemmelaget Hudpleie (1)
Konfekt og Rå Sjokolade (20)
Mat Laget i Dehydrator (48)
Beef Jerky og Turmat (2)
Brød og Wraps (18)
Fruktruller og Snacks (24)
Hjemmelaget Yoghurt og Musli (4)
Oppskrift på desserter (14)
Oppskrift på salater (10)
Oppskrifter på hjemmelaget juice (10)
Oppskrifter på nøttemelk (5)
Oppskrifter på Rå kaker (23)
Sana Bona Favorittkaker (12)
Smoothie oppskrifter (22)
Smoothiebowls (4)
Supper og Vegetargryter (14)
Vegetarisk Julemat (2)
Vegetarmiddager (15)
Valgte stikkord filtre
Velg stikkord
Bipollen (4)
Bønnepasta (2)
Cashewnøtter (34)
Chiafrø (17)
energikuler (1)
Excalibur Dehydrator (1)
Finsk Quinoa (8)
Goji bær (17)
Hamp (4)
Hampfrø (17)
Hampmel (2)
Hampolje (5)
Hampprotein (6)
Hasselnøtter (13)
Himalaya salt (106)
Hjemmelagde supper (1)
Kakaosmør (20)
Kokos (6)
Kokosflak (10)
Kokosmasse (33)
Kokosmel (5)
Kokosolje (63)
Kokossirup (50)
Kokossukker (7)
Mandelmel (25)
Mandelolje (1)
Mandelsmør rått (4)
Mandler (43)
Nøtter (1)
Olje (1)
Oppskrifter (1)
proteinkuler (1)
proteinsnacks (1)
Quinoaflak (2)
Quinoamel (4)
Quinoaprodukter (9)
Rå kakao (4)
Rå kakaonibs (17)
Rått kakaopulver (45)
Smoothie (23)
Superhonning (1)
Trine Grung (1)
Valnøtter (21)

Glutenfrie Knekkebrød med Fenikkelfrø


Råvaregruppe: Brød og Wraps
Kategori/tema: Hampfrø, Hampolje, Himalaya salt, Mandler, Valnøtter
Fenikkel brod

Lag et spennende gluttenfritt knekkebrød med fenikkelfrø og soltørket tomat. Det er ellers ingen grønnsaker i dette knekkebrødet, så det minner om vanlig knekkebrød.

Oppskrift på Glutenfrie knekkebrød med fenikkelfrø

1 brett

Slik gjør lager du knekkebrødet:

Legg i vann nøtter og frø, samt havregryn i min. 3 timer. Skyll nøttene og frøene godt. Mos nøtter og frø sammen med soltrøkede tomater, rosa salt, krydder og oljer. Hvis du bruker hampfrø, skal de ikke bløtlegges. Hvis det blir tungt å mose ingrediensene, så tilsett litt vann.

Fordel knekkebrødmassen på Paraflexx bakeunderlag, på 1-2 brett i dehydratoren. Rut opp brødene med en pizzarullekniv før du tørker de. Tørk brødet i på 41 grader i dehydratoren i 12-15 timer, evt litt mer hvis det ikke er tørt. Snu brødene en gang under tørkeprosessen, når knekkebrødet er tørt oppå.