En herlig varmende suppe med masse gresskar, squash og bønner
Oppskrift på Porotos Grandos Suppe
En stor gryte, ca 5 personer
Ingredienser til Porotos Grandos Suppe
- 1,5 rødløk, i biter
- 3 fedd hvitløk, i små biter
- 1 ss Sana Bona Kokosolje x-virgin ell.
- 2 ts oregano, tørket
- 100 g hvite bønner, ferdig kokte
- 300 gr røde kidney beans, ferdig kokte
- 1 liter buljong f. eks fond/ grønnsakbuljong ell.
- 500 gr gresskar delt i smø terninger, skrellet
- 250 g squash, delt i terninger
- 1,5 dl-2 dl mais eller frossen grønnsakblanding
- 200 g aspargesbønner, i biter
- pepper og salt etter behov
Slik lager du Porotos Grandos Suppe
Fres løk og hvitløk i gryten med litt kokosolje, smør, eller det du ønsker å bruker. Tilsett tørket oregano, buljongen, og bønner. Del opp squash og gresskar, før du småkoker alt i 15 min. Ha i frosne, eller ferske aspargesbønner og mais. La det koke, før du serverer.