Råvaregruppe: Kokosolje
bilde av Porotos Grandos Suppe "økologisk" "Sana Bona"

En herlig varmende suppe med masse gresskar, squash og bønner

Oppskrift på Porotos Grandos Suppe 

En stor gryte, ca 5 personer

Ingredienser til Porotos Grandos Suppe

  • 1,5 rødløk, i biter
  • 3 fedd hvitløk, i små biter
  • 1 ss Sana Bona Kokosolje x-virgin ell.
  • 2 ts oregano, tørket
  • 100 g hvite bønner, ferdig kokte
  • 300 gr røde kidney beans, ferdig kokte
  • 1 liter buljong f. eks fond/ grønnsakbuljong ell.
  • 500 gr gresskar delt i smø terninger, skrellet
  • 250 g squash, delt i terninger
  • 1,5 dl-2 dl mais eller frossen grønnsakblanding
  • 200 g aspargesbønner, i biter
  • pepper og salt etter behov

Slik lager du Porotos Grandos Suppe 

Fres løk og hvitløk i gryten med litt kokosolje, smør, eller det du ønsker å bruker. Tilsett tørket oregano, buljongen, og bønner. Del opp squash og gresskar, før du småkoker alt i 15 min. Ha i frosne, eller ferske aspargesbønner og mais. La det koke, før du serverer.