x 
Råvaregruppe: Kokosolje

En herlig varmende suppe med masse gresskar, squash og bønner.

Oppskrift på Porotos Grandos Suppe med gresskar

En stor gryte, ca 5 personer

Ingredienser til Porotos Grandos Suppe med gresskar

  • 1,5 rødløk, i biter
  • 3 fedd hvitløk, i små biter
  • 1 ss Sana Bona Kokosolje x-virgin ell.
  • 2 ts oregano, tørket
  • 100 g hvite bønner, ferdig kokte
  • 300 gr røde kidney beans, ferdig kokte
  • 1 liter buljong f. eks fond/ grønnsakbuljong ell.
  • 500 gr gresskar delt i smø terninger, skrellet
  • 250 g squash, delt i terninger
  • 1,5 dl-2 dl mais eller frossen grønnsakblanding
  • 200 g aspargesbønner, i biter
  • pepper og salt etter behov

Slik lager du Porotos Grandos Suppe med gresskar

Fres løk og hvitløk i gryten med litt kokosolje, smør eller det du bruker. Ha i tørket oregano. Tilsett buljongen. Ha i bønner. Del opp squash og gresskar. Småkok alt i 15 min. Ha i frosne eller ferske aspargesbønner og mais. La det koke litt og server. 

 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no