Råvaregruppe: Himalaya salt, Kokosolje
Påskesuppe med karri og sitrongress

Prøv en herlig, gul suppe med karri og sitrongress. Det er en suppe med mye smak!

Oppskrift til Påskesuppe med Karri og Sitrongress

For 4 personer.

  • 2 stk løk
  • 4 stk fedd hvitløk
  • 1.5 stk gulrot
  • 50 g ingefær
  • 20 g sitrongress
  • 8 dl vann
  • 7 dl kokosmelk
  • 1 ss karri, malt
  • 0.5 stk fersk rød chilli
  • 2 stk brokkoli
  • 50 g peanøtter
  • 50 gr bønner svarte eller røde
  • 1 ss lime, eller sitronsaft
  • 1 ss Sana Bona Kokosolje x-virgin, eller annen olje til steking
  • 0.5 ts pepper
  • 0.5 ts Sana Bona Rosa Himalayasalt

Slik lager du suppen:

Finhakk løk, hvitløk, ingefær, sitrongress og gulrot. Fres det i en kjele med litt olje/kokosfett, før du tilsetter vann, kokosmelk, karri og chilli. Dette skal småkoke i 30 min, før du har små buketter av brokkoli, svarte bønner, sitronsaft og peanøtter i suppen. La alt koke litt, før du moser alt med en stavmikser. Smak til med salt og pepper, og pynt med bønner og brokkolibiter.