En rund og varmende suppe, som passer til alle anledninger. Helt uten melk og gluten.
Oppskrift på Høstsuppe med Røde Bønner
For 4-6 porsjon.
Ingredienser til Høstsuppe med Røde Bønner
- 1 stk løk, delt i biter/skiver
- 6 stk hvitløk, i biter
- 1 stk sellerirot, i biter
- 2 stk fennikel, i skiver
- 1 stk aubergin, i biter
- 2 stk paprika i skiver
- 2 ss Sana Bona Kokosolje x-vrigin
- 1 liter vann
- 2 dl rødvin( eller vann)
- 4 ss buljongpulver
- 4 ss tomatpure
- 2 ts paprikapulver
- 2 ts koriandder, tørket krydder
- 2 ts tabasko dråper
- 1 kartong røde bønner, kokte
- 1 stk sitron, presset
- 1 ss honning
- 2 ss tamarisaus
- 0.5 ts pepper
Slik lager du Høstsuppe med røde bønner
Skjær opp løk og hvitløk. Del opp sellerirot i biter. Del opp fennikel i skiver. Skjær paprika i ringer som du deler i to. Del opp aubergine i biter. Fres løk, hvitløk og sellerirot i kokosolje. Ha i de øvrige grønnsakene. Vend inn alle grønnsakene, og la det surre i 8 min. Tilsett vann, buljongpulver, rødvin (evt. erstattet med vann), krydder, tomatpure og tabasko. La alt koke en kort stund, før du tilsetter røde bønner (ferdig kokte), sitronsaft, tamari og honning. La alt kokes litt og blandes før det serveres.
Merknader
Lag gjerne denne suppen dagen før. Dette er en stor porsjon.