x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Quinoaprodukter
Gresskarsuppe med mye krydder
Gresskarsuppe med mye krydder

Denne Gresskarsuppen har jeg lært å lage av Thuy Dalen. En varmende og sterk suppe, som øker energien i høstmørket. 

Oppskrift på Gresskarsuppe med Krydder

For 6 personer

Ingredienser til Gresskarsuppe med Krydder

  • 1 kg gresskar i biter, ferdig skrelt
  • 4 stk løk, delt i biter
  • 4 stk gulrot, delt i biter
  • 2 stk poteter, skrelt, delt i biter
  • 9 dl vann
  • 6 dl kokosmelk
  • 0.5 ts Sana Bona Rosa Himalayasalt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 ss gurkemeie, tørket
  • 2 ss ingefær, tørket
  • 3 ss kumin
  • 2 ss garam masala

Slik lager du Gresskarsuppe med Krydder

Skrell gresskaret, gulerøttene og potetene, og del dette i biter. Skjær løk, og la grønnsakene kokes møre i kokosmelk, eller eventuelt vann. Når grønnsakene er møre, mos alt med en stavmikser og server.

Merknader

Tilpass kryddermengden til din smak. Hvis du vil ha mer protein i suppen, erstatter du potetene med 3 dl Sana  Bona Finsk Quinoa. Du skyller quinoaen, har den i suppen, og moser den inn med stavmikser.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no