x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Quinoaprodukter
Gresskarsuppe med mye krydder

Denne Gresskarsuppen har jeg lært å lage av Thuy Dalen. Hun sier det er lurt å spise mye 'gult, varmende og spicy ' i vintersesongen for å øke energien. Du kan føle energien stiger med denne suppen!! Det er mulig å bruke presserester fra juicingen, hvis du juicer din egen juice. Gresskar fås i mange innvandrerbutikker, grønnsakbutikker og velassorterte dagligvarebutikker.

Oppskrift på Gresskarsuppe med mye krydder

For 6 personer

Ingredienser til Gresskarsuppe med mye krydder

  • 1 kg gresskar i biter, ferdig skrelt
  • 4 stk løk, delt i biter
  • 4 stk gulrot, delt i biter
  • 2 stk poteter, skrelt, delt i biter
  • 9 dl vann
  • 6 dl kokosmelk
  • 0.5 ts Sana Bona Rosa Himalayasalt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 ss gurkemeie, tørket
  • 2 ss ingefær, tørket
  • 3 ss kumin
  • 2 ss garam masala

Slik lager du Gresskarsuppe med mye krydder

Skrell gresskaret og del det i biter. Skrell gulrøttene og del det i biter eller bruk presserester ( tilsvarende 0,5 l presseretser).Skrell potetene og del de i biter. Skjær opp løk. Kok grønnsakene møre i kokosmelk/vann. Tilsett krydder og kok videre. Når ting er mørt, mos alt med en stavmikser og server.

Merknader

Tilpass kryddermengden til din smak. Hvis du vil ha mer protein i suppen, erstatter du potetene med 3 dl Sana  Bona Finsk Quinoa. Du skyller quinoaen og har den i suppen og moser den inn med stavmikser.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no