Denne Gresskarsuppen har jeg lært å lage av Thuy Dalen. En varmende og sterk suppe, som øker energien i høstmørket.
Oppskrift på Gresskarsuppe med Krydder
For 6 personer
Ingredienser til Gresskarsuppe med Krydder
- 1 kg gresskar i biter, ferdig skrelt
- 4 stk løk, delt i biter
- 4 stk gulrot, delt i biter
- 2 stk poteter, skrelt, delt i biter
- 9 dl vann
- 6 dl kokosmelk
- 0.5 ts Sana Bona Rosa Himalayasalt
- 0.5 ts pepper
- 2 ss gurkemeie, tørket
- 2 ss ingefær, tørket
- 3 ss kumin
- 2 ss garam masala
Slik lager du Gresskarsuppe med Krydder
Skrell gresskaret, gulerøttene og potetene, og del dette i biter. Skjær løk, og la grønnsakene kokes møre i kokosmelk, eller eventuelt vann. Når grønnsakene er møre, mos alt med en stavmikser og server.
Merknader
Tilpass kryddermengden til din smak. Hvis du vil ha mer protein i suppen, erstatter du potetene med 3 dl Sana Bona Finsk Quinoa. Du skyller quinoaen, har den i suppen, og moser den inn med stavmikser.