x 
Råvaregruppe: Kokossirup
Kategori/Tema: Supper og Vegetargryter
Gresskarsuppe med ingefær

Varmende gresskarsuppe med ingefær og kokosmelk. Vi lærer deg hvordan du baker et gresskar i denne oppskriften.

Oppskrift på Gresskarsuppe med ingefær

For 2 personer.

Ingredienser til gresskarsuppe med ingefær

Slik lager du gresskarsuppe med ingefær

Mos det bakte gresskaret, med buljong og kokosmelk i en blender. Bruk stavmikser om du ikke har en blender. Tilsett sitronsaften og ingefær og evt. søtning. La suppen småkoke under lokk i 5-7 minutter. Dryss over ristede, grovhakkede gresskarkjerner.

Hvordan bake gresskar:

Det er best å bake gresskaret før du bruker kjøttet til brød, muffins, pai osv. Det kan du gjøre ved å starte med å vaske gresskaret utenpå. Du deler så gresskaret i 2, renser det for frø og så legger du de 2 gresskarhalvdelene med snittflatene ned i en ildfast form og heller på ca. 1/2 cm vann i bunnen av formen.

Bak gresskaret i 180 grader i 45-60 minutter, avhengig av størrelsen på gresskaret. Grav ut innmaten av gresskaret når det er mulig. Skallet skal ikke brukes. Dette bakte gresskaret kan du la ligge i kjøleskapet i 4 dager i en krukke.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no