x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Kokosolje
Kategori/Tema: Supper og Vegetargryter
Brenneslesuppe

En varmende brenneslesuppe, med gulrot og pastinakk. Suppen er helt uten melk og gluten. 

Oppskrift på Brenneslesuppe med Gulrot og Pastinakk

For 4 personer.

Ingredienser til Brenneslesuppe med Gulrot og Pastinakk

Slik lager du Brenneslesuppe med Gulrot og Pastinakk

Plukk et par liter med unge brennesleskudd, og skyll dem godt i flere runder med kaldt vann. Kok dem i én liter vann i noen minutter, til bladene faller sammen. Hell av vannet, men spar på dette da det skal tilsettes suppen senere. Ha brenneslen i blenderen (eller finhakk den).

Frisk opp suppen med oppskåret gulrot, pastinakk, selleri og purre, som surres i smør, eller kokosolje. Bland kokevannet fra brenneslen, de stekte grønnsakene og brenneslen i blenderen, og mos alt sammen til en glatt suppe. La suppen koke sammen i noen minutter.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no