x 
Råvaregruppe: Himalaya salt, Kokosolje
Kategori/Tema: Supper og Vegetargryter
Brenneslesuppe

Brenneslesuppe er bedre enn du tror. Vi har lagt til en del gulrot og pastinakk som gjør suppen enda mer spennende. 

Oppskrift på brenneslesuppe med gulrot og pastinakk

For 4 personer.

Ingredienser til brenneslesuppe med gulrot og pastinakk

Slik lager du brenneslesuppe med gulrot og pastinakk

Plukk et par liter med unge brennesleskudd, og skyll dem godt i flere runder med kaldt vann. Kok dem i én liter vann i noen minutter, til de faller sammen. Hell av vannet, men ta vare på det til suppen. Ha brenneslen i blenderen (eller finhakk den).

Frisk opp suppen med oppskåret gulrot, pastinakk, selleri og purre, som surres i smør eller kokosolje. Bland kokevannet fra brenneslen, de freste grønnsakene og brenneslen i blenderen og mos alt sammen til en glatt suppe. La suppen koke sammen i noen minutter.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights