x 

Oppskrifter

Aroniaremser

Aroniabær er veldig rike på antioksidanter og C-vitamin. De vokser rundt i mange hager og er lett å finne.

Ingredienser

For 1 sats.

Oppskrift

  • 750 gr aroniabær, renset fra stilk og vasket
  • 1 ts ekte vaniljepulver
  • 2 ss linfrø/sesam/chiafrø miks, bløtlagt
  • 0.25 dl sitronsaft
  • 0.5 ts revet ingefær
  • 1 dl Sana Bona mandler
  • 1 klype kanel, kardemomme og kajenne
  • 4 ss Sana Bona kokosmasse
  • 1 klype Sana Bona Himalayasalt

Oppskrift

  • 1 liter aroniabær, renset fra stilk og vasket
  • 2 ss miks av linfrø, svart sesam og chiafrø, bløtlagt
  • 0.5 presset sitron
  • 6 ss bananflak
  • 1 ss mesquite
  • 3 ss skallede hampfrø
  • 1 ts rått vaniljepulver
  • 6 ss Sana Bona kokosfett
  • klype Sana Bona Himalayasalt 
  • revet ingefær
  • 2:
  • 750 g aroniabær, renset fra stilk og vasket
  • 20 Sana Bona mandler
  • 0.5 presset sitron
  • 1 ts rått vaniljepulver
  • 2 ss linfrø/sesam/chiafrø miks, bløtlagt
  • 4 ss Sana Bona kokosmasse
  • revet ingefær
  • klype Sana Bona Himalayasalt
  • kardemomme, kajenne og kanel

 

Slik gjør du

Start med å mose aroniabærene i en kjøkkenmaskin eller blender. Tilsett de øvrige ingrediensene. Bre alt utover i en dehydrator. Tørkes på 41 grader i min. 12 timer, til det er tørt. Deles opp i passende biter.

Remsene kan fryses eller oppbevares i kjøleskap.
Hvis du ikke har dehydrator så kan du prøve varmluftsovn på veldig lav temperatur.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no