x 

Kvalitet

Eple om kvalitet 300 x225Alle produktene vi presenterer på våre nettsider er nøye testet og godkjent. Du kan være trygg på at produktene vi tilbyr er av beste kvalitet, og at alle våre leverandører er nøye utvalgt med tanke på dette. Vår styrke er at vi har varer med høy kvalitet. Dette er et fokusområde hos oss og mange kunder velger oss pga det.

Produktene er sjekket for sprøytemiddelrester, tungmetaller og mikroorganismer, samt at det er utført tester i tråd med lokale myndigheters krav.

Vi følger Debio eller EU's merkekrav til økologisk merking. Våre varer følger Grønt punkt merkekravene og alle retningslinjer for salg i dagligvare og helsekost. Mattilsynet kommer og kontrollerer økologiske sendinger som ankommer vårt lager og sjekker papirer og varer.

I Norge er all vår ’nye mat’ godkjent av Mattilsynet. I Sverige er den ’nye maten’ godkjent av Hälsokostrådet. I Danmark er ’den nye maten’ godkjent av Fødevarestyrelsen.

Vi er opptatt av at du skal være fornøyd. Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om varer eller temaer på nettsiden. Send oss en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og vi vil kontakte deg.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights