Faktaark: Food combining (eng)

Produktnummer:  40073
Fordøyelsen av matvarer er forskjelling pga. matvarenes ulike kompleksitet. Dette er et tettpakket laminert 4-siders faktaark om tips rundt kombinering av matvarer.
Kr. 120,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Fordøyelsen av matvarer er forskjelling pga. matvarenes ulike kompleksitet. Proteiner f. eks (nøtter og frø) tar 4 timer og fordøye. Melon derimot, kan ta 15-30 minutter og fordøye. Det er viktig å tenke igjennom dette for å få en god fordøyelse. Noen ganger kan det være lurt å spise enkelte matvarer først, før andre, for å lette fordøyelsen. Mange kan oppleve tretthet og mye gassdannelse i tarmen etter spising.

Enkelte matvarer har syredannende fordøyelsessafter og andre har basedannende fordøyelsessafter. Disse kan lett nøytralisere hverandre, hvis de spises sammen. Det er lurt å kjenne til noen tips og prøve så langt man kan å kombinere rett.

I dette 4-siders laminerte arket, tettpakket med stoff, får du en innføring i følgende temaer innen 'raw food vegetarism'. Her kan du lese om:

  • 2 prinsipper for mat kombinering
  • 4 gyldne regler
  • Faste
  • Matkombinasjoner
  • Gode og dårlige matkombinasjoner
  • Fordøyelsestider
  • Oppskrifter med en 2 dagers plan