Faktaark: Dehydrering (eng)

Kr. 120,-
Kr. 99,-
Du sparer:
Kr. 21,-
Prod.nr.: 40071
Et tettpakket laminert 4-siders faktaark om dehydrering av mat. Tips om temperaturvalg, om dehydrert mat generelt, lagring av dehydrert mat og oppskrifter.

Laminert 4 siders hefte om dehydrering av mat

Dette er et solid hefte, tettpakket med stoff på 4 stk A4 sider, med en del gode illustrasjoner.

Med en dehydrator kan du enkelt og effektivt lage masse god mat. Du kan enkelt variere en raw food, eller vegetarisk diett, eller bruke dehydrert mat som en spennende variasjon i et vanlig norsk kosthold. En dehydrator gir muligheter til matkonservering, intensivering av smak i maten (tørket mat får fantastisk mye smak) og nyttig ernæring f. eks til barn. 

Veldig solid laminert hefte til å bruke som oppslagsverk. Lett å forstå selv om det er engelsk tekst. Korte faktabokser.

I denne 4 siders tettskrevne plansjen får du en innføring i følgende temaer:

  • Introduksjon til dehydrering
  • Hvordan dehydrering forandrer maten
  • Hvorfor dehydrere mat?
  • Forskjellen i forhold til å bruke vanlig ovn
  • Hva kan lages i en dehydrator?
  • Temperaturvalg, tid, lagring av dehydrert mat
  • Oppskriftstips