Faktaark: Dehydrering (eng)

Produktnummer:  40071
Et tettpakket laminert 4-siders faktaark om dehydrering av mat. Tips om temperaturvalg, lagring av dehydrert mat, oppskrifter med mere.
Kr. 120,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

I et raw food kjøkken er riktig utstyr viktig og det gjør hverdagen så mye enklere. Med en dehydrator kan du enkelt og effektivt lage masse god mat. Med en dehydrator kan du enkelt variere en raw food eller vegetarisk diett, eller bruke dehydrert mat som en spennende variasjon i et vanlig norsk kosthold. En dehydrator gir muligheter til matkonservering, intensivering av smak i maten (tørket mat får fantastisk mye smak) og nyttig ernæring f. eks for barn.

I denne 4 siders tettskrevne plansjen får du en innføring i følgende temaer:

  • Introduksjon til dehydrering
  • Hvordan dehydrering forandrer maten
  • Hvorfor dehydrere mat?
  • Forskjellen i forhold til å bruke vanlig ovn
  • Hva kan lages i en dehydrator?
  • Temperaturvalg, tid, lagring av dehydrert mat
  • Oppskriftstips