x 

Omega Juicer MM900HDS

Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Produktnummer:  70111
NYHET! Omega MM900HDS. Fantastisk til å juice stangselleri, grønne blader, hvetegress. Utviklet i samarbeid med Anthony William.


Kr. 4699,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 5200,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 501,-
Pris / kg:

Om Omega MM900HDS

Denne nye slowjuiceren fra Omega utviklet  i samarbeid med Anthony William, er spesielt bra til å juice stangselleri og få makismalt utbytte av stangsselleri og andre ting du juicer. 

Det er 2 konstruksjoner på maskinen som sikrer maksimalt juiceutbytte. For det første er Omega MM900HDS konstruert med en to trinns presskruke som går 80 omdreininger i minutter. Først moses plantefibrene sammen, deretter foretas selve juicepressingen slik at plantefibrene og den mineralrike juicen presses ut. Omega MM900HDS har en pantentert skrue for stangselleri , slik at du kan regulere trykket i skruen i tre trinn for å makismere juiceutbyttet tilpasset konsistrensen på din stangselleri. Presserestene blir veldig tørre.

Med denne teknologien og en kraftig motor på 2 HK, som lager lite støy og med lav hastighet på 80 omdreininger i minuttet, får du  maksimalt juiceutbytte uten for mye oksidasjon.

Ikke bare for stangselleri
Omega MM900HDA presser ut en maksimal mengde juice fra frukt, grønnsaker, bladgrønnsaker og hvetegress. Høyt saftutbytte gjør at du sparer penger.

Lett å bruke
Omega MM900HDA har en stor åpning der du putter det du skal presse ned i, slik at du kan bruke mindre tid på å kutting. Modellen har et ekstra stort matebrett på toppen og et innebygd håndtak for ekstra bekvemmelighet.

Lett å rengjøre
Denne juicermodellen er som de andre Omega juicerne, veldig enkel å rengjøre. Du demonterer, skyller og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer denne Juiceren til å vare lenge.

Lang garanti

Sana Bona er importør av Omega produktene i Norge og vi har 5 års garanti  denne Omega MM900HDA.

Sana Bona har delelager

Vi har til enhver tid delelager til alle juicerne vi selger, og du kan bare komme innom oss hvis du trenger hjelp med en juicer.

Bare BPA frie deler.

Alle delene til juiceren er garantert BPA fri.

Tekniske spesifikasjoner Omega Juicer MM900:

 • Farge: sølv grå 
 • Watt: 200 W, 110-120 V
 • Stryrke (motor): Lav fart 80 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom memebranen i grønnsaker og frukt.Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
 • Kontinuerlig juicing: det skjer en automatisk mating, presserester sendes ned i avfallsboksen slik at juicingen kan gå kontinuerlig.
 • Bygget i 'reversmetoden': Skuen inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
 • Enkelhet: Lett å regjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det ,og du bruker maks 1 min. på rengjøring.
 • Størrelse: L: 36,8 cm, B: 16,50 cm, H: 39,4 cm
 • Vekt: 7 kg
 • Garanti: Kraftig konstruksjon og høy kvalitet på  deler gjør at vi kan gi 5 års garanti. 
 • Dette får du med: Maskin med justerbar skrue og en spesiell for stangselleri.Pressehus og juicing scren.Stav og regjøringsbørste. Juicer beholder og avfallsbøtte i BPA fri plast. Bruksanvinsning. 
 • Justerbar frontskrue: Det er mulig å justere frontskruen .
 • Beholdere til maskinen: Avfallsbeholder og juicebeholder i klar plast. Alle plastdeler er i BPA fri plast
Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights