x 

Vitamix Kanne Ascent 2L wet blade

Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Bilde ikke angitt
Produktnummer:  70433
2 liters wet blade kanne til Ascent 3500i, 2500i og 2300i. Med Self- Detect og Interlock – teknikk som gjør at maskinen kjenner igjen kannen, tilpasser innstillinger og mikse tiden etter den, samt en sikkerhetsfunksjon som gjør at maskinen ikke starter dersom ikke lokket sitter på slik det skal.
Kr. 2395,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

2 Liters lav profil kanne med gjennomsiktig lokk for økt synlighet når du mikser. Dette er standard kannen som følger med alle maskiner i Vitamix Ascent serien.

  • Perfekt for å mikse større volumer.
  • Lav profil kanne som gjør at den passer under de fleste kjøkkenskap.
  • Rengjøres enkelt med en dråpe oppvaskmiddel og varmt vann – kjør på høyeste hastighet i 30-60 sekunder. Tåler også oppvaskmaskin.
  • SELF-DETECT™ og Låsesperreteknikk (Interlock) som gjør at når kannen brukes til sammen med en Ascent-maskin kjenner maskinen igjen hvilke beholder som står på basen og tilpasser automatisk innstillinger og miksetiden etter kannens størrelse og forhindrer også maskinen i å starte dersom lokket ikke er på plass.
  • Produsert av BPA-fri Eastman Tritan-sampolyester og har laserskårne knivblad laget av herdet rustfritt stål for langvarig holdbarhet som leverer samme resultater av høy kvalitet i mange år fremover.
  • Pluggen i lokket skaper ventilasjon og gjør det mulig å kunne mikse varme væsker, men også for å kunne åpne og tilsette ingredienser samtidig som du mikser. Det er også gjennom den åpningen tamperen (svarte plast pinnen) brukes.

Mål: 25,9 H x 24,4 B x 18,79 D cm

Vekt: 1,25 kg

Denne kannen passer til alle Ascent maskiner

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no