x 

Omega Juicer 8228 Chrome

J8228
J8228_sidebilde
omega 8228 deler 1050x1050
J8228_bakside
J8228_front
Produktnummer:  70105
Basert på samme modell som Omega MM900HDS, men har flere tilleggsfunksjoner .
Kr. 3496,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 4299,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 803,-
Pris / kg:

Omega 8228 er en ny oppgradert  Omega juicer. Modellen er tilpasset elektrisitet for Europa. 

 I forhold til Omega MMV900HDS ( i USA), har 8228 flere funksjoner. Du kan juice stangselleri og annen grønn juice, og det førlger med deler så du kan lage isdesserter, sorbet , ol samt pasta.

Dette er en veldig praktisk slowjuicermodell. Vi garantere at du vil bruke din Omega juicer daglig. Du blir glad i å bruke den, fordi den er så lett å bruke.

Hvorfor Omega 8228?

1. Juicer alt: Omega juiceren er spesielt god på å juice grønt: stangselleri ,hvetegress, spirer, grønne blader, urter ol. Den juicer like bra harde grønnsaker og frukt. Det vil si den juicer alt du kan juice.

2. Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet, er det  svært enkelt å rengjøre maskinens deler. Du demonterer, skyller og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer du til å bruke denne juiceren hver dag.

3. Lang garanti: Sana Bona er importør av Omega produktene i Norge og vi har 10 års garanti på motor og 5 års garanti på reservedeler. 

4. Sana Bona har delelager til alle juicerne vi selger, og du kan bare komme innom oss hvis du trenger hjelp med en juicer.

5. Bare BPA frie deler. Alle delene til juiceren er garantert BPA fri.

 

 Visste du at du kan lage pasta og is med denne juiceren?

Omega J8228 har en rekke andre bruksområder. Du kan bruke den til å lage nøttesmør, nøttemelk, mose barnemat, lage fersk pasta, lage dessertsorbet, hakke urter og kværne kaffebønner. Det følger med ekstradeler til juiceren som gjør at du kan sette på disse isteden for juicer delene.

 

Hva er nytt på denne nye modellen i forhold til Omega 8226 ?  

Modellen har større innmatningsrør enn før, nytt pressehus med 5 trinns regulering, ny juicing screen.

 

Hvorfor du skal velge en horisontal Omega juicer:

Vi har testet de ulike horisontale og vertikale Omega juicerne. Det er de horisontale Omega juicerne som er de beste med tanke på tørrhet på presserestene, samt rengjøring. Vi har derfor valgt å bare selge de horisontale Omega juicerne.

 

Generelt om Omega slow juicere:

Forskjellen på å bruke en slowjuicer og en sentrifugal juicer er næringsinnhold og holdbarhet.

Omega J8228 er en slowjuicer. Sakte presser juiceren saften ut av frukt og grønnsakene som går gjennom maskinen. Juiceren bruker lav fart på 80RPM, samtifdig som motoren er veldig kraftig, noe som resulterer i minimal varmeutvikling og oksidering under juicingen. På den måten bevares enzymer og næringsstoffer lenger i juicen. Næringsinnholdet holder opp til 72 timer etter juicing.

Det finnes billigere juicere på markedet som er basert på en annen teknikk: sentrifugal juicere. De presser juicen ut på en annen måte, oftest gjennom et metall eller mesh filter, og maskinen går med høy fart. Dette fører til oksidering, og en juice som må drikkes veldig raskt etter juicingen før næringstoffene reduseres, helst innen 5-10 minutter.

 • Farge: chrome (finnes i 2 farger: krom, sølv) 
 • Watt: 150 W
 • Stryrke (motor): Lav fart 80 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom memebranen i grønnsaker og frukt.Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
 • Kontinuerlig juicing: det skjer en automatisk mating, presserester sendes ned i avfallsboksen slik at juicingen kan gå kontinuerlig.
 • Bygget i 'reversmetoden': Skuen inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
 • Enkelhet: Lett å regjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det ,og du bruker maks 1 min. på rengjøring.
 • Størrelse: L: 36,8 cm, B: 16,50 cm, H: 39,4 cm
 • Garanti: Kraftig konstruksjon og høy kvalitets deler gjør at vi kan gi 10 års garanti på motor, 5 år på løse deler.  CE sertifisert
 • Dette får du med: Maskin og 2 siler: Den ene er til juicingen. Den andre silen uten huller i er til de øvrige bruksområdene (nøttesmør, isdesserter osv. se nedenfor). Stav og regjøringsbørste. Juicer beholder og avfallsbøtte i BPA fri plast. Bruksanvinsning ( eng).
 • Justerbar frontskrue: Det er mulig å justere frontskruen .
 • Beholdere til maskinen: Avfallsbeholder og juicebeholder i klar plast. Alle plastdeler er i BPA fri plast

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no