x 

Vitamix Ascent 2300i+ Excalibur 9 bretts dehydrator analog modell

pakke 9bretts excalibur og vitamix ascent 2300i
Vitamix A2300i sort (vinkel mot venstre)8
Ved kjøp av Excalibur Dehydrator følger det med en introduksjons brosjyre med spennende oppskrifter
3926tb_angle_open_pullout__copy_2_1_1
Produktnummer:  70430
Vi har laget en pakke med den mest solgte Vitamixen A2300i og Excalibur dehydrator 9 bretts digital. PAKKETILBUD!
Kr. 9294,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 10494,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 1200,-
Pris / kg:

Tilbudspakke med Vitamix Ascent 2300i+ Excalibur 9 bretts dehydrator analog modell: 

Vi har laget en pakke med 2 av våre mest solgte Vitamix blendere og dehydrator:

Om Vitamix Ascent 2300 i

Vitamix introduserte i Januar 2018 Ascent Blender-serie her i Norge. Ascent serien kommer til å sette en helt ny standard i kategorien High-performance blendere, og leveres med flere nye praktiske funksjoner som gjør denne serien til et helt naturlig valg ved kjøp av ny blender.

Vitamix Ascent er den første Blenderen fra den amerikanske produsenten som tar i bruk trådløs teknologi, for å øke sikkerheten ved daglig bruk samt en enklere bruk av maskinen. Teknologien gir også helt nye muligheter for å optimalisere det ferdige resultatet.

Vitamix Ascent A2300i fremstår i et supermoderne design med en regulerbar hastighets bryter og praktisk Puls bryter for maksimal kontroll. Du kan velge mellom 4 flotte farger til din Vitamix Ascent 2300i; sort, hvit, rød og stålgrå. Maskinen leveres med hele 10 års garanti på alle komponenter (alt som ligger i esken ved kjøp). Dette er markedets desidert beste garanti.  

Hva gjør Vitamix Ascent A2300i unik?

 • Super kraftig motor i alle fartsintervaller
 • Self-Detect teknikk gjør at blenderen selv oppdager hvilken beholder som er i bruk, og optimaliserer og justerer maskinens innebygde hastighets mulighter i henhold til beholderen som brukes
 • Låsesperre teknikk sørger for at blenderen ikke kan startes før beholderen og lokket er riktig sikret og montert
 • Vitamix Ascent leveres med en 2 liters kanne med transparent gjennomsiktig klikk-lokk, så man har mulighet for og følge prosessen uten at man må stanse blenderen og ta lokket av
 • Ascent serien støtter også de nye beholderene på 5,5dl (to go-beholder) og en mindre 2,2dl beholder som er perfekt til små matretter etc. Disse lanseres senere i 2018 og kan kjøpes som tillegg
 • Som første modell fra Vitamix kan nå alle beholdere vaskes i oppvaskmaskinen
 • Raskt og enkelt betjeningspanel med regulerbar manuell hastighetskontroll og praktisk Puls funksjon
 • Elegant motorhus laget i slagfast plast, hvor du kan velge mellom fire flotte farger; sort, hvid, rød og stålgrå
 • I 2018 lanserer Vitamix sin nye «Perfect Blend» app der man via Bluetooth kan kommunisere med blenderen

Vitamix Ascent leveres med hele 10 års garanti (inkluderer deler, eventuelt arbeid og returfrakt begge veier

Hva følger med Vitamix 2300 i blenderen:

1. Vitamix motorhus
2. To liters beholder med transperant klikk-lokk (BPA fri)
3. Vitamix pusher
4. Kokebok med oppkrifter og forslag til optimal utnyttelse av blender

Om Excalibur dehydrator 9 bretts analog modell med timer

Modell Excalibur 9 bretts med timer:

 • Farge: Svart
 • Vekt: 10 kg
 • Motorkraft: 600 W
 • Størrelse: 483 x 432 x 312 mm
 • Timer: 26 timers timer

Excalibur er den ledende dehydratormaskinen på markedet. Excalibur er foretrukket av de mest kjente rå-mat kokkene i verden. Excalibur har vært på markedet i 20 år.

Det unike med denne maskinen er konstruksjonen som gjør at den tørker både horisontalt og vertikalt samtidig. Kald luft varmes opp bakerst i ovnen hvor det er en vifte. Luften presses horisontalt og vertikalt over brettene med mat. Den varme luften tørker maten og fjerner vannet, som presses ut foran på maskinen. Fordelen med horisontal og vertikal tørking er at maten blir jevnt og fort tørr. Mange andre dehydratormaskiner tørker bare i en retning, horisontalt eller vertikalt.

Den andre fordelen ved Excalibur er at konstruksjon sikrer stabilitet i temperaturen under hele tørketiden. Dette er viktig for at maten raskt skal bli jevnt tørr og hurtigst mulig ferdig. På den måten unngår man at temperaturen blir for lav, at maten forringes og at det blir grobunn for bakterier. Maskinen er lett å vaske og bruke. Hyllene kan tas ut og inn og kan vaskes i oppvaskmaskin. Skal store ting tørkes kan man lett fjerne hyller.

Excalibur Food Dehydrator sammenliknet med andre dehydratorer på markedet:

 • Frontdøren på maskinen er mørk og lystett: Fordelen ved dette er at maten ikke blir eksponert for lys under tørking. Noe man ønsker å unngå under tørking og lagring av dehydrert mat.
 • Frontdøren slipper ut damp på sidene: Dette gjør maskinen til en dehydrator og ikke en ovn.
 • Maskinen er ikke digital, det betyr at temperaturen inne i dehydratoren vil variere i motsetning hva som skjer i en digital innstilt tørkeovn. Man ønsker en variasjon i temperaturen. Hvorfor? I starten av tørkingen vil temperaturen inne i dehydratoren ikke være den samme som i maten. Maten vil ha en mye lavere temperatur enn luften på innsiden av dehydratoren. Excalibur dehydratorens termostat er konstruert slik at den varmer opp maten til fuktigheten i maten begynner å stige og samles. På dette punkt slår termostaten seg av og viften bak i maskinen starter å blåse luft slik at maten kjøles ned, og fuktigheten transporteres ut gjennom sidene og frontlokket på dehydratoren. Denne prosessen skjer om igjen og om igjen. På den måten ungår man det som kalles 'case hardening'. Det betyr at maten er hard og tørr utenpå, men fortsatt for fuktig inni. Det er ikke alltid så lett å kjenne. Bakteriene trives når noe ikke er ordentlig tørt. Excalibur maskinene hindrer 'case hardening' ved sin unike konstruksjon fordi den har termostat og ikke digital konstruksjon.
 • Testresultater har vist at Excalbur maskinene er en av de som tørker raskest og mest kostnadseffektivt blant dehydratorer på markedet.

Hvorfor bestille dehydrator i Norge?
Hvis du sammenlikner priser ved å kjøpe en slik maskin fra utlandet: Husk. Alt du bestiller fra en utenlandsk nettbutikk vil bli pålagt 25 % moms (regnet av frakt og maskinprisen). I tillegg må maskinen tolles inn i Norge. Ofte blir dette ca 1000 kr i tillegg til det maskinen koster fra en utenlandsk nettbutikk. Alle våre priser er inkl. moms og toll inn i landet. Vi er eksklusiv distributør av Excaliburs produkter i Norge. Vi tilbyr full service og garanti på maskiner kjøpt hos oss.

 Vi tilbyr alle garantier og service i Norge. Gratis oppskifthefte fås ved kjøp av en dehydrator hos oss.

Modell: G-Series
Dimensjoner (L x B x H): 23.9 cm x 19.6 cm x 44.2 cm
Kniver: Laser slipte, rustfrie stål blader (stainless-steel hammermill and cutting blades measuring 10-cm diameter)
Motor: 2,2 HK (Peak Output
Volt / Watt: 220-240 V, 50/60 Hz, 1200-1400 W
Vekt: 5.65 kg
Design: (Radial cooling fan and thermal protection system)
Ledning: 1.8 m
Garanti: 7 år

Designet for hjemmebruk

Manufacturer: Vitamix - Cleveland, Ohio USA

Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no