x 

Basisk Mat

Produktnummer:  40101
En bok med 100 fine oppskrifter og masse nyttig informasjon fra en vegetarkokk og en ernæringsterapeut. Fine fristende bilder som gir deg lyst til å prøve..
Kr. 349,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Et basisk kosthold er nøkkelen til god helse, og her får du vite hva basisk mat er – og hvordan den virker i kroppen din. 
Kroppen vår består av syre og base, og hos svært mange er syreverdien (pH-verdien) for høy. En frisk og velfungerende kropp skiller ut et syreoverskudd, men stress og et typisk vestlig kosthold med mye sukker og ferdigmat forsurer kroppen. Det kan resultere i hodepine, vedvarende forkjølelser, mageproblemer, muskel- og leddsmerter, lavt energinivå og dårlig søvn. Men ved å spise mer basisk mat, og mindre syredannende mat, vil du balansere kroppens pH-verdi slik at du blir friskere. Du vil føle deg bedre enn du har gjort på lenge: Energien vil øke dramatisk, vekten vil normalisere seg, og du vil føle deg flere år yngre i løpet av noen få måneder.
Boken byr på over 100 fristende og velsmakende oppskrifter på frokoster, salater, snacks, forretter, supper, middager, kaker og desserter.

Forfatterne:

Natasha Corrett: profesjonell vegetarkokk og gründer. Holder matkurs og brenner for et kosthold med mye basisk mat. 

Vicky Edgson: Erfaren ernæringsterapeut som var med på å skape konseptet 'The food doctor'. Ledet programmer om mat og hele på BBC.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no