x 

Vitamix S30 Krem

Produktnummer:  70410
Din personlige blender inkl. 1 smart Mix & Go beholdere.
Kr. 4495,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:
Vitamix S30 Personal Blender er en supersmart blender i kjent Vitamix kvalitet.
 
Enten du er på farten eller nyter en av dine måltider hjemme vil en S30 gjøre det enkelt å skape både små og store porsjoner, samtidig som den krever svært liten plass på kjøkkenbenken.
Den leveres med en kompakt tradisjonell blenderkanne på 1,2 liter samt den nye smarte 0,6 liters Mix & Go beholderen.  I disse lager du f.eks din personlige smoothie og tar med deg på farten. Mix & Go beholderen er utstyrt med et smart drikkelokk mens 1,2-liters kannen blander mindre porsjoner av suppe, sauser, frosne desserter og mye annet.  Du får med oppskrifter for hvert måltid fra Vitamix kjøkkenet i et medfølgende bok.
Vitamix S30 har en helt enkel betjening der den store dreieknappen styrer hastigheten i 10 trinn eller knappen du kan trykke på for ”pulse” funksjonen.
Motoren er kraftig og maskinen har overhodet ikke problemer med hverken is eller andre tøffe ingredienser.

Du kan rengjøre både kniv, lokk og beholdere i oppvaskemaskinen - Så rengjøring er superenkelt , og kan ikke brukes som en unnskyldning for ikke å bruke sin personlige blender daglig. 

Vitamix Professional 750 er en unik blender som er utviklet etter mer enn 70 års erfaring i bransjen. Den enormt kraftig motoren på hele 2,2 hk og de laserkuttede knivene blander og deler ingrediensene ned til sitt absolutte minimum. Dette vil igjen føre til optimalt opptak av næringsstoffer, vitaminer og mineraler i kroppen. Den medfølgende 2 liters beholderen tåler kokende vann og gir deg uante muligheter for og lage lekre og spennende retter til alle dagens måltider. Vitamix`s beholder er designet slik at det skapes et vakuum som suger innholdet ned mot de roterende knivene. Lokket er tett men kan delvis åpnes slik at du kan tilføre ekstra ingredienser under bruk. 

Du kan justere motorens hastighet i intervallet 1000 – 30000 omdreininger pr minutt. Ved maksimal hastighet når knivspissene en hastighet tilsvarende 434 km/timen.

Høyde: - 39,5 cm

Bredde: - 15,0 cm

Dybde: - 20,0 cm

Vegt: - 3,8 kilo

Strømforbruk: - 230 V, 800-950 Watt

Produktgaranti: - 7 år

Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no