x 

Saltkvern + rosa salt 500g til kvern

Produktnummer:  23060
Lekker saltkvern + 1 pakke rosa salt til kvern. Super gaveidé.
Kr. 119,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 218,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 99,-
Pris / kg:

Kommer med en saltkvern som passer perfekt til å kverne det rosa saltet. Kvernen er manuell, og du vrir på den nederste delen for å male saltet. Kvernen kommer med en pakke 500 g rosa salt kvern fra Himalaya. Les mer om saltet nedenfor.

Om Sana Bona rosa Himalayasalt:

Rosa  HImalayasalt kommer fra et urhav som ble dannet før menneskelivet oppsto på jorden. Urhavet som trengte seg under Himalayafjellene, bli nå gravd frem. Saltet som utvinnes fra havet er fritt for menneskeskapt forurensning, fordi det ble dannet for 250 millioner år siden. Saltet blir ikke raffinert, og inneholder derfor alle mineraler og sporstoffer som urhavet inndheoldt da det fordampet. Disse naturlige elementene gir saltet sin karakteristiske farge. Saltkrystallene har ligget under meget høyt trykk under Himalayafjellene, som har ført til at både mineraler og sporstoffer er blitt presset til mikroskpoisk størrelse. Dette gjør saltet lettopptakelig for kroppen. Sana Bona rosa Himalaya salt finnes i tre grovhetsgrader, i tillegg til ett finkornet badesalt.


Produksjon og kvalitetsinformasjon:

Rosa salt produseres i samarbeid med det internasjonale firmaet Himalaya Salt Dreams. Himalaya Salt Dreams har tilgang på de 5 største saltminene i Pakistan. Bare 5 % av råsaltet som utvinnes brukes til spisesalt. Spisesaltet håndplukkes og er av høy kvalitet. Saltblokkene blir først skylt i kildevann og deretter tørket av solen. De store saltstykkene blir kvernet til passende størrelse i fabrikkens egen saltmølle. Fabrikken arbeider etter internasjonale ISO forskrifter som garanterer kvalitet og renhet. Denne fabrikken overholder, som en av de få, alle Europeiske kvalitetsnormer.
Når saltet kommer fra fabrikken sendes det til Hamburg i Tyskland, hvor det tas laboratorieprøver på et uavhengig laboratorium. Her sjekkes kvaliteten, og om saltet inneholder uønskede substanser. Til nå har ingen prøver blitt underkjent.

Hvordan Himalayasaltet kan brukes:

Saltet egner seg veldig godt til matlagning fordi saltet har en god og mild smak.

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no