x 

Fermentering - Kålstilk fjerner

Produktnummer:  81174
Dette lille kjøkkenverktøyet brukes når du skal fjerne kålstilken når du snitter kålen ved fermentering.
Kr. 199,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 279,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 80,-
Pris / kg:

Dette er et lite verktøy som brukes til å hule ut/ ta vekk kålstilken før du skal snitte mye kål. Dette er nytting år du skal lage mye og det vil lette kålsnittejobben.  Dette er et høykvalitetsprodukt fra Tyskland.

Melkesyregjæring er en fantastisk konservering- og videreforedlingsmetode for grønnsaker og ville vekster. Tradisjonelt har man i Europa melkesyregjæret hodekål (sauerkraut), men alt av grønnsaker kan brukes og en kombinasjon av forskjellige grønnsaker og ville vekster blir veldig godt.

På yten av alle grønnsaker finnes det naturlig melkesyrebakterier og andre  mikroorganismer. Ved melkesyregjæring skaper man et miljø der disse mikroorganismene trives og der andre uønskede organismer blir utkonkurrert. Grønnsakene får et fantastisk aroma og god holdbarhet. Grønnsakene blir lett fordøyelige, inneholdet av mineraler, sporstoffer og enzymer bevares eller til og med økes. Dette er faktisk en av de få konserveringsmetoden som beholder alle næringsstofferne i maten. Melkesyrede grønnsaker har et høyt innehold av levende mikroorganismer, dette er virkelig «probiotika» for vårt tarmsystem. Immunforsvaret styrkes og det hjelper kroppen slik at den enklere kan oppta næringsstoffer fra den maten vi spiser.

 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no
// Equal Heights