x 

Naturlig deo 2 pack stift+spray

Produktnummer:  41010
100% naturlig deo basert på et naturlig mineralsalt.Ingen parabener, eller aluminium chlorohydrat. Stift og Spray.
Kr. 79,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 111,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 32,-
Pris / kg:

100% naturlig deodorant, helt uten parabener, parfyme, mineraloljer, alkohol, aluminium chlorohydrate, trikolsan, drivgasser og CFC (chlorofluorcarbon). Deodoranten kan brukes av barn/unge. Den er ikke testet på dyr, passer for både kvinner og menn. Passer for vegeterianere og veganere.

Salt of the earth er deodorantserie basert på naturlig mineralsalt. Produktet fungerer på den måten at det blir et tynt lag mineralsalt på huden ved påføring. Dette naturlige mineralsaltet hindrer svette og bakterievekst og har blitt brukt som en naturlig deodorant i mange hundre år. Porene blokkeres ikke ved bruk av mineralsaltet, slik som en antiperspirant deodorant vil fungere.

Crystal spray deodoranten er produktet laget på denne måten: Renset vann, mineralsalt som fortynnes ut, aloe vera og ekstrakter fra 2 planter: lonicera caprifoium og lonicera japonica. Disse plantene har en antibakteriell effekt sammen med mineralsaltet alum. Denne deodoranttypen har den samme effektive beskyttelsen som deodorant stenene.

Mineralsaltet heter alum og det er noe annet en aluminium chlorohydrate, som blir brukt i vanlige deodoranter. Alum er naturlig mineralsalt og aluminium chlorohydrate er et syntetisk stoff som hindrer svetting ved å blokkere porene. Et annet navn på alumimium chlorohydrate er aluminiumhydroxyklorid. Det antas at dette syntetiske stoffet tas opp og lagres i kroppen. Kan du unngå det, så styr unna. Les mer om dette.

Crystal stift 90 g:P åfør deodoranten på fuktig hud etter at du har vasket deg. Hvis deodoranten skal brukes på tørr hud, må stiften fuktes med litt vann først. Hvis du lar deodoranten tørke etter bruk, holder den i månedsvis.

Ingen holdbarhetsdato. Blir ikke forringet.

 

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no