Omega Juicer 30S Twin Gear

Den nyeste modellen til Omega med doble skruer
Montering av delene
2 ulike staver, børste og lukkehåndtak
Avfallsbøtte og juicer beholder med sil
Produktnummer:  70100
Twin Gear Omega 30S er den nye toppmodellen til Omega. Modellen har 2 parallelle skruer med maks utpressing.
Kr. 5199,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Twin Gear Omega 30S er en modell for juice entusiaster. Konstruksjonen med 2 skruer, gjørt at det blir maksimal utpressing av det du juicer. Avfallet blir veldig tørt og du får enda mer juice. De to skruene bryter ned plantefibrene enda mer effektivt enn andre juicemaskiner klarer å gjøre. I tillegg har maskinen en tilstramningsskrue (pulpregulator) som gjør at du kan skru igjen for å squeeze enda mer ut av grønne grønnsaker eller åpne opp når man juicer f. eks sitrusfrukter. Du kan regulere selv hele tiden. Maskinen bruker litt lengre tid på selve juicingen pga. konstruksjonen og grundigheten, men den er perfekt for den som vil juice av helsemessige årsaker.

Juicer alt: Twin Gear Omega juiceren er spesielt god på å juice grønt: hvetegress, spirer, grønne blader, urter ol. Den juicer like bra harde grønnsaker. Maskinen trenger lengre tid når man juicer ren frukt juice. Hvis frukten er mikset inn i grønnsakjuicingen, er det ikke noe problem med tidsbruken. 

Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet er det 9 deler du demonterer, skyller etter bruk og børster lett. Bruk gjerne lunkent vann med litt såpe. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer du til å bruke denne juiceren hver dag.

Lang garanti: Sana Bona er importør av Omega produktene i Norge og vi har 10 års garanti på motor og 5 års garanti på reservedeler. Vi har delelager til alle juicerne vi selger.

Andre bruksområder: Maskinen kan brukes til å lage nøttemelk.

 Leveringstid: 1 uke ca.

Generelt om Twin Gear slow juiceren:Forskjellen på å bruke en slowjuicer og en sentrifugal juicer er næringsinnhold og holdbarhet.

Twin gear Omega 30 S er en slow-juicer. Sakte presser juiceren saften ut av frukt og grønnsakene som går gjennom maskinen. Juiceren bruker lav fart på 160 RPM, samtifdig som motoren er veldig kraftig, noe som resulterer i minimal varmeutvikling og oksidering under juicingen. På den måten bevares enzymer og næringsstoffer lenger i juicen. Næringsinnholdet holder opp til 72 timer etter juicing.

Det finnes billigere juicere på markedet som er basert på en annen teknikk: sentrifugal juicere. De presser juicen ut på en annen måte, oftest gjennom et metall eller mesh filter, og maskinen går med høy fart. Dette fører til oksidering, og en juice som må drikkes veldig raskt etter juicingen før næringstoffene reduseres, helst innen 5-10 minutter.

  • Farge: sølv , Modellnavn TWN30S
  • Volt: 120 V/ 150 W/ 60 Hz
  • Stryrke (motor): 2 HK, Lav fart 160 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor med 2 skruer 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom memebranen i grønnsaker og frukt .Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
  • Bygget i 'reversmetoden': Skuene inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
  • Enkelhet: Lett å regjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det ,og du bruker maks 1 min. på rengjøring.
  • Størrelse: D: 16,50 cm, B: 44 cm, H: 30,5 cm
  • Vekt: 6,5 kg
  • Garanti: Kraftig konstruksjon og høy kvalitets deler gjør at vi kan gi 10 års garanti på motor, 5 år på løse deler.  CE sertifisert. BPA frie deler.
  • Dette får du med: Maskin med juicerhus, skåler og endeskruer, 2 siler en fin- og en grovmasket sil. 2 skruer. 2 staver til å dytte ned grønnsaker med ( en i plast og en litt lengre i tre). Rengjøringsbørste. Juicebeholder og avfallsbøtte i plast. Bruksanvinsning (eng) med oppskrifter.
Video