x 

Omega Juicer 300S Cube

Cube omega 800
cube_omega_1_800
cube_omega_3
Produktnummer:  70098
Cube Omega juicer er den nyeste slowjuicer modellen fra Omega. Kompakt og lekker slow juicer med kraftig motor.
Kr. 4999,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 5495,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 496,-
Pris / kg:

Cube Omega 300 S er en lekker, kompakt juicer med mange fordeler: den kan juice alt, har lang garanti, er lett å rengjøre, samt har tilleggsfunksjoner. Omega Juicerne er kvalitetsprodukter du kommer til å bruke hver dag.

Juicer alt: Omega juiceren er spesielt god på å juice grønt: hvetegress, spirer, grønne blader, urter ol. Den juicer like bra harde grønnsaker og frukt. Det vil si den juicer alt du kan juice.

Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet er det 5 deler du demonterer, skyller etter bruk og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer du til å bruke denne juiceren hver dag.

Lang garanti: Sana Bona er importør av Omega produktene i Norge og vi har 10 års garanti på motor og 5 års garanti på reservedeler. Vi har delelager til alle juicerne vi selger.

Andre bruksområder: Omega Cube 300 S kan brukes til å lage nøttesmør, nøttemelk, mose barnemat, lage fersk pasta, lage dessertsorbet, hakke kaffebønner og urter. Det følger med ekstradeler til juiceren som gjør at du kan sette på disse isteden for juicer delene.

Tar liten plass, lekkert design: Cube Omega 300 S- er en kompakt Omega juicer modell. Den har målene 26*26*26 cm. Den kan passe på de fleste kjøkken.

Leveringstid: ca 1 uke.

Generelt om Cube Omega 300 S slow juiceren:

Forskjellen på å bruke en slowjuicer og en sentrifugal juicer er næringsinnhold og holdbarhet.

 

Cube Omega 300S er en slow-juicer. Sakte presser juiceren saften ut av frukt og grønnsakene som går gjennom maskinen. Juiceren bruker lav fart på 80 RPM, samtifdig som motoren er veldig kraftig, noe som resulterer i minimal varmeutvikling og oksidering under juicingen. På den måten bevares enzymer og næringsstoffer lenger i juicen. Næringsinnholdet holder opp til 72 timer etter juicing.

Det finnes billigere juicere på markedet som er basert på en annen teknikk: sentrifugal juicere. De presser juicen ut på en annen måte, oftest gjennom et metall eller mesh filter, og maskinen går med høy fart. Dette fører til oksidering, og en juice som må drikkes veldig raskt etter juicingen før næringstoffene reduseres, helst innen 5-10 minutter.

  • Farge: finnes i fargene sølv og rød
  • Watt: 200 W
  • Stryrke( motor): Lav fart 80 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom memebranen i grønnsaker og frukt.Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
  • Kontinuerlig juicing: det skjer en automatisk mating, presserester sendes ned i avfallsboksen slik at juicingen kan gå kontinuerlig.
  • Bygget i 'reversmetoden': Skuen inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
  • Enkelhet: Lett å regjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det og du bruker maks 1 min. på rengjøring.
  • Størrelse: L: 26 cm, B: 26 cm, H: 26 cm
  • Garanti: Kraftig konstruksjon. Høy kvalitet på deler, gjør at vi kan gi 10 års garanti på motor, 5 år på løse deler.  CE sertifisert.
  • Dette får du med: Maskin og 2 siler: sil til juicingen og en sil uten huller, som er  til de øvrige bruksområdene (nøttesmør, isdesserter, hakke urter, lage barnemat). Deler til å lage pasta.Stav og regjøringsbørste. Alt er i BPA fri plast
Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no