Fermentering bok av Gry Hammer

Bilde av Fermentering bok av Gry Hammer
Produktnummer:  40100
Gry Hammer’s komplette fermenteringsbok. 100 oppskrifter på fermentert mat i alle varianter. Naturens måte å konservere maten på og den beste maten for magen.
Kr. 299,-
Grunnpris inkl. mva
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 50,-
Pris / kg:

Om boken Fermentering av Gry Hammer

'Fermentering' er Gry Hammers bok innen temaet fermentering. En fantastisk bok med fermenteringsoppskrifter fra A-Å. Her vil du finne 100 oppskrifter med alt fra surkål til hjemmelaget kefir.

Boken viser surdeigsbrød, hjemmelaget ketchup, kombucha drikk, yoghurt, surkål mm. Boken er lekkert laget med mange flotte bilder til oppskriftene. 

Boken gir deg en grundig innføring i hvordan du selv skal lage fermentert mat hjemme. Det viser deg f. eks hvordan du lager en surdeigsstarter til et surdeigsbrød, og hvordan du skal lage surkål på gamlemåten.

Gry Hammer gir en grundig innføring i hva fermentering er, og forklarer de ulike gjæringsprosessene, og hvorfor dette er så helsebringende for oss. Fermentering er en ideell måte å tilføre gode bakterier til tarmfloraen.