x 

Sana Omega Juicer 606 Rød

Sana by Omega 606 juicer rød
Kraftig skrue som klemmer ut saften ved juicingen
En sil til juicing og en sil til å lage nøttesmør, isdessert ol
Skrue som du kan regulere åpning med ved juicingen
Deler til å lage pasta og sorbet med på Omega 606 juicer
Produktnummer:  70090
Omega 606 juiceren er en praktisk slowjuicer med regulerbar frontskrue til å presse ut maksimalt ved juicingen.
Kr. 5200,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer
Pris / kg:

Omega 606 juiceren er en veldig praktisk slowjuicermodell du vil bruke daglig. Det spesielle med denne Omega Juicer modellen er at den har en justerbar frontskrue, i motsetning til Omega 707 modellen. Ved å ha en regulerbar frontskrue styrer du hvor mye som presses ut av det du juicer. Justeringen går fra 1-5. Ved grønnsaksjuicingen justeres det mest inn og ved f. eks sitrusjuicing åpnes det mer opp. Modellen Omega 606 har i tillegg et praktisk håndtak, slik at du lett kan flytte på maskinen.

Omega 606 slowjuiceren har i tillegg mange forder: den kan juice alt, har lang garanti, er lett å rengjøre, samt har tilleggsfunksjoner. Omega Juicerne er kvalitetsprodukter du kommer til å bruke hver dag.

Juicer alt: Omega juiceren er spesielt god på å juice grønt: hvetegress, spirer, grønne blader, urter ol. Den juicer like bra harde grønnsaker og frukt. Det vil si den juicer alt du kan juice.

Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet er det 8 deler du demonterer, skyller etter bruk og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer du til å bruke denne juiceren hver dag.

Lang garanti: Sana Bona er importør av Omega produktene i Norge og vi har 10 års garanti på motor og 5 års garanti på reservedeler. Vi har delelager til alle juicerne vi selger.

Andre bruksområder: Omega 606 kan brukes til å lage nøttesmør, nøttemelk, mose barnemat, lage fersk pasta, lage dessertsorbet, hakke kaffebønner og urter. Det følger med ekstradeler til juiceren som gjør at du kan sette på disse isteden for juicer delene.

Generelt om Omega 606 slow juiceren:

Forskjellen på å bruke en slowjuicer og en sentrifugal juicer er næringsinnhold og holdbarhet.

Sana by Omega EUJ-606 er en slowjuicer. Sakte presser juiceren saften ut av frukt og grønnsakene som går gjennom maskinen. Juiceren bruker lav fart på 63-75 RPM, samtifdig som motoren er veldig kraftig, noe som resulterer i minimal varmeutvikling og oksidering under juicingen. På den måten bevares enzymer og næringsstoffer lenger i juicen. Næringsinnholdet holder opp til 72 timer etter juicing.

Det finnes billigere juicere på markedet som er basert på en annen teknikk: sentrifugal juicere. De presser juicen ut på en annen måte, oftest gjennom et metall eller mesh filter, og maskinen går med høy fart. Dette fører til oksidering, og en juice som må drikkes veldig raskt etter juicingen før næringstoffene reduseres, helst innen 5-10 minutter.

 

 • Farge: rød (finnes i 3 farger: krom, rød og sølv) 
 • Volt: 230 V / 50 HZ, 200 W
 • Stryrke (motor): Lav fart 63-75 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom memebranen i grønnsaker og frukt.Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
 • Kontinuerlig juicing: det skjer en automatisk mating, presserester sendes ned i avfallsboksen slik at juicingen kan gå kontinuerlig.
 • Bygget i 'reversmetoden': Skuen inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
 • Enkelhet: Lett å regjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det ,og du bruker maks 30 sek. på rengjøring.
 • Størrelse: L: 48,4 cm, B: 18,3 cm, H: 32 cm
 • Garanti: Kraftig konstruksjon og høy kvalitets deler gjør at vi kan gi 10 års garanti på motor, 5 år på løse deler.  CE sertifisert
 • Dette får du med: Maskin og 2 siler: Den ene er til juicingen. Den andre silen uten huller i er til de øvrige bruksområdene (nøttesmør, isdesserter osv. se nedenfor). Stav og regjøringsbørste. Juice beholder i plast. Bruksanvinsning ( eng).
 • Justerbar frontskrue: Det er mulig å stille inn fra 1-5. Du strammer til og juiceren presser mer ut av grønnsaker og frukt. Innstilling 5 er for grønnsaker og maks press. Innstilling 1 er for myke frukter.
 • Beholdere til maskinen: Avfallsbeholder og juicebeholder i klar plast. Alle plastdeler er i BPA fri plast
Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 67 15 51 01
E-post: info@sanabona.no