Vitamix Ascent 2300i+ Excalibur 5 bretts dehydrator

Bilde av Vitamix Ascent 2300i+ Excalibur 5 bretts dehydrator
Bilde av Vitamix Ascent 2300i+ Excalibur 5 bretts dehydrator
Bilde av en Vitamix Ascent 2300i og Omega juicer MM900 pakketilbud
Bilde av en Excalibur 5 bretts dehydrator
Bilde av Excalibur introduksjons brosjyre
Produktnummer:  70418
Vi har laget en pakke med vår mest solgte Vitamix A2300 i sort og Excalibur dehydrator – 5 bretts sort analog modell. Pakketilbud til ditt grønne kjøkken!
Kr. 8994,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 10094,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 1100,-
Pris / kg:

Rabattert pakke med Vitamix 2300 i og Excalibur dehydrator 5 bretts modell analog 4526TFB

Kjøper du både Vitamix og Excalibur dehydrator gir vi rabatt. Dette er våre beste kjøkkenmaskiner. 

A) Om Vitamix Acsent 2300i modellen 

Ascent serien kommer til å sette en helt ny standard i kategorien High-performance blendere, og leveres med flere nye praktiske funksjoner som gjør denne serien til et helt naturlig valg ved kjøp av ny blender.

Vitamix Ascent er den første blenderen fra den amerikanske produsenten som tar i bruk trådløs teknologi, for å øke sikkerheten ved daglig bruk, samt enklere bruk av maskinen. Teknologien gir også helt nye muligheter for å optimalisere det ferdige resultatet.

Vitamix Ascent A2300i fremstår i et supermoderne design med en regulerbar "hastighets-bryter", og en praktisk "puls-bryter" for maksimal kontroll. Du kan velge mellom 4 flotte farger til din Vitamix Ascent 2300i; sort, hvit, rød og stålgrå. Maskinen leveres med hele 10 års garanti på alle komponenter (alt som ligger i esken ved kjøp). Dette er markedets desidert beste garanti.  

Hva gjør Vitamix Ascent A2300i unik?

 • Super kraftig motor i alle fartsintervaller
 • Self-Detect teknikk gjør at blenderen selv oppdager hvilken beholder som er i bruk, og optimaliserer og justerer maskinens innebygde hastighets muligheter i henhold til beholderen som brukes
 • Låsesperre teknikk sørger for at blenderen ikke kan startes før beholderen og lokket er riktig sikret og montert
 • Vitamix Ascent leveres med en 2 liters kanne med transparent gjennomsiktig klikk-lokk, så man har mulighet til å følge prosessen uten at man må stanse blenderen og ta lokket av
 • Ascent serien støtter også de nye beholderne på 5,5dl (to go-beholder), og en mindre 2,2dl beholder som er perfekt til små matretter etc. Disse lanseres senere i 2018 og kan kjøpes som tillegg
 • Som første modell fra Vitamix kan nå alle beholdere vaskes i oppvaskmaskinen
 • Raskt og enkelt betjeningspanel med regulerbar manuell hastighetskontroll og praktisk Puls funksjon
 • Elegant motorhus laget i slagfast plast, hvor du kan velge mellom fire flotte farger; sort, hvit, rød og stålgrå
 • I 2018 lanserer Vitamix sin nye «Perfect Blend» app der man via Bluetooth kan kommunisere med blenderen
 • Vitamix Ascent leveres med hele 10 års garanti (inkluderer deler, eventuelt arbeid og returfrakt begge veie

B) Dehydrator Excalibur 5 bretts med timer 4526T220V:

Denne dehydratoren er den Excalibur dehydrator modellen med 5 brett.. 

Størrelsen er perfekt for deg som vil ha en mellomstor dehydrator. Excalibur 9-brettsmodellen og 5-brettsmodellen er like brede og dype i størrelsen. Det skiller 10 cm i høyden mellom dem.

Dehydratoren har timer, dvs at den slår seg av selv.  Det er 5 hyller inne i maskinen som alle har et nettingbrett. Størrelsen på brettene er: 38 cm. x  38 cm.

Excalibur Food Dehydrator sammenliknet med andre dehydratorer på markedet:

 1. Excalibur er den ledende dehydratormaskinen på markedet. Excalibur har vært på markedet i 20 år. 
 2. Det unike med denne maskinen er konstruksjonen som gjør at den tørker både horisontalt og vertikalt samtidig. Kald luft varmes opp bakerst i ovnen hvor det er en vifte. Luften presses horisontalt og vertikalt over brettene med mat. Den varme luften tørker maten og fjerner vannet, som presses ut foran på maskinen. Fordelen med horisontal og vertikal tørking er at maten blir jevnt og hurtig tørket. Mange andre dehydratormaskiner tørker bare i en retning, horisontalt, eller vertikalt.
 3. Konstruksjon sikrer stabilitet i temperaturen under hele tørketiden. Dette er viktig for at maten skal bli jevnt tørket, og hurtigst mulig ferdig. På den måten unngår man at temperaturen blir for lav, at maten forringes og at det blir grobunn for bakterier.
 4. Frontdøren på maskinen er mørk og lystett: Fordelen ved dette er at maten ikke blir eksponert for lys under tørking. Noe man ønsker å unngå under tørking og lagring av dehydrert mat. Det er best å tørke mat i mørket.
 5. Testresultater har vist at ExcalIbur maskinene er en av de som tørker raskest og mest kostnadseffektivt blant dehydratorer på markedet.
 6. Maskinen er lett å vaske og bruke. Hyllene kan tas ut og inn og kan vaskes i oppvaskmaskin. Skal store ting tørkes inne i dehydratoren, kan man lett fjerne hyller.

Hva betyr det at Excalibur dehydratoren er en analog modell?

 • Maskinen er ikke digital, det betyr at temperaturen inne i dehydratoren vil variere, i motsetning hva som skjer i en digital innstilt tørkeovn. 
 • Slik fungerer termostaten: I starten av tørkingen vil temperaturen inne i dehydratoren ikke være den samme som i maten. Maten vil ha en mye lavere temperatur enn luften på innsiden av dehydratoren. Excalibur dehydratorens termostat er konstruert slik at den varmer opp maten til fuktigheten i maten begynner å stige og samles. På dette punkt slår termostaten seg av og viften bak i maskinen starter å blåse luft slik at maten kjøles ned, og fuktigheten transporteres ut gjennom sidene og frontlokket på dehydratoren. Denne prosessen skjer om igjen og om igjen. 
 • På den måten ungår man det som kalles 'case hardening'. Det betyr at maten er hard og tørr utenpå, men fortsatt for fuktig inni. Det er ikke alltid så lett å kjenne. Bakteriene trives når noe ikke er ordentlig tørt. Excalibur maskinene hindrer 'case hardening' ved sin unike konstruksjon fordi den har termostat. 

Garantier og service i Norge for Excalibur dehydratorer

Vi er eksklusiv distributør av Excaliburs produkter i Norge. Vi tilbyr full service og garanti på maskiner kjøpt hos oss.

Vi tilbyr alle garantier og service i Norge. I tillegg holder vi gratis kurs, nyttige tips og gratis oppskiftshefte fås ved kjøp av en dehydrator hos oss

Tekniske spesifikasjoner på Vitamix Ascent 2300i

 • Modell: G-Series
  Dimensjoner (L x B x H): 23.9 cm x 19.6 cm x 44.2 cm
  Kniver: Laser slipte, rustfrie stål blader (stainless-steel hammermill and cutting blades measuring 10-cm diameter)
  Motor: 2,2 HK (Peak Output
  Volt / Watt: 220-240 V, 50/60 Hz, 1200-1400 W
  Vekt: 5.65 kg
  Design: (Radial cooling fan and thermal protection system)
  Ledning: 1.8 m
  Garanti: 7 år

Designet for hjemmebruk
Manufacturer: Vitamix - Cleveland, Ohio USA

Tekniske spesifikasjoner for Excalibur Dehydrator 5 bretts 4526TFB

 • Modell: 5 bretts modell, dvs med 5 like hyller å tørke mat på. 
 • Str på brettene: 38 cm x 38cm
 • Farge: Svart
 • Temperatur skala: fra 40- 73 grader Celsius
 • Produsert : i Usa ,med amerikanske deler.
 • Vekt: 7,73 kg
 • Motorkraft: 400 W
 • Størrelse: B: 483 x D:432 x  H:212 mm
 • Timer: 26 timers timer, slår seg av selv.

Skal du tørke noe flytende må du ha et Paraflexx belegg på ristene. De kjøpes separat. De brukes om igjen og om igjen.

Video