Vitamix Vita Prep 3 Blender

0 Vurdering
Kr. 15500,-
Prod.nr.: 70502
Vitamix Prep 3, den kraftige blenderen som passer til et kjøkken som lager mye mat med krevende blending, hakking og mosing. Veldig brukervennlig med manuelle brytere.

Om Vitamix Prep 3

Denne Vitamix Prep 3 er den idelle blenderen for et kjøkken som lager mye mat, der behovet er å hakke, blende og lage purreer. Vi tenker da på på tøffe ingredienser, som krever en kraftig maskin. Vitamix Prep 3 modellen er perfekt til.

Det som følger med maskinen er kolben, som rommer 2 liter, samt lokk og stampestav. I lokket er det et avtagbart lite topplokk.

Les om fordelen ved Vitamix Prep 3

  • Sterkt motor 3 HK Vitamix Prep 3 har en kraftig motor på 3 HK. Motoren er nylig redesignet for å klare de mest krevdende situasjoner et kommersielt kjøkken har.
  • Manuelle brytere De manuelle bryterne gir deg kontroll over hastighet, mosing og teksture på det du lager. Start/Stopp knappen går automatisk til neutral posisjon slik at en utilsiktet oppstart av blenderen lett avverges.
  • Avansert nedkjøling av vifte Viften som kjøler ned maskinen sikrer at blenderen virker i perioder da den brukes intenst mye. Det skjer ingen overoppheting av maskinen på et hektisk kjøkken.
  • Stamper som gir fleksibilitet Med stamperen som følger og sitter i lokket, kan du røre og mose frosne blandinger uten at du må stoppe maskinen hele tiden.
  • Holdbar beholder Beholderen er laget i holdbar BPA fri plast. Den rommer 2 liter . På toppen kan du ta av et lite lokk ,slik at du hele tiden kan slippe ned i flere flere ingredienser uten å stoppe maskinen.

Motor: 3 Hk Motor

Spenning: 120 V, 50/60 HZ, 15 Amps

Vekt: 5,5 kg( 6,2 kg inkl boksen)

Str: Høyde: 51,56 cm , Bredde:20,32 cm,  Dybde: 22,86 cm 

Garanti: 5 år

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn