Vitamix "The Quiet One" Proffesjonelle blender

0 Vurdering
Kr. 25188,-
Prod.nr.: 70500
Vitamix the Quiet One, er den mest stillegående profesjonelle blenderen fra Vitamix. Passer perfekt til bruk foran kunder. Patentert støyreduksjon på motor

Om Vitamix the Quiet One

Denne Vitamix 'The quiet One' modellen er lovpriset av brukerne, fordi den er så stillegående. Den kan brukes uten å forstyrre samtalene til de som står rundt maskinen, f. eks på en bardisk, på en cafedisk ell. Blenderen passer perfekt på et sted hvor man skal lage smoothie, milkshakes ol. 

Les om fordelene med Vitamix the Quiet One

  • Lett å rengjøre. Vitamix 'The Quiet One' er lett å rengjøre. Det lydisolerende lokket som er rundt maskinen er lett å ta av og rengjøre. Det har blitt enkelt å rengjøre maskinen i et steg.
  • Forbedret kniv Kniven er forbedret med tanke på støy, bedre yteevne og lenger holdbarhet (basert på intern testing). Teknologien rundt dette er patentert av Vitamix.
  • Maksimal pålitelighet Maskinen har en kraftig 3- HK motor som administrerer luft og sikrer påliteligheten av blendingen, slik at det blir minst mulig 'nedetid' på blenderen.
  • Optimaliserte programmer Det er 6 ulike programknapper med 34 optimaiserte innstillinger på maskinen, for enklere og jevn blending hele tiden.
  • 3-HK motor Motoren på Vitamix The Quiet One er kraftige 3-HK. Alt pulverieseres enkelt med en Vitamiks. Denne maskinen takler uten problemer gjentatte posjoner, hele dagen lang. 

Motor: 3 Hk Motor

Spenning: 120 V, 50/60 HZ, 15 Amps

Vekt: 9,07 kg( 12,7 kg inkl boksen)

Str: Høyde: 45,72 cm , Bredde:21,59 cm,  Dybde: 27,17 cm 

Garanti: 5 år

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn