Omega Juicer MM900HDC chrome

0 Vurdering
Kr. 5200,-
Kr. 4600,-
Du sparer:
Kr. 600,-
Prod.nr.: 70111
Omega MM900HDC Chomeslow juicer er fantastisk til å juice stangselleri, grønne blader og hvetegress. Utviklet i samarbeid med Anthony William.

Om Omega Juicer MM900HDC

Denne nye slowjuiceren fra Omega utviklet i samarbeid med Anthony William, er spesielt bra til å juice stangselleri og få makismalt utbytte av stangselleri og andre ting du juicer. 

Det er 2 konstruksjoner på maskinen som sikrer maksimalt juiceutbytte. For det første er Omega MM900HDC konstruert med en to trinns presskruke som går 80 omdreininger i minutter. Først moses plantefibrene sammen, deretter foretas selve juicepressingen slik at plantefibrene og den mineralrike juicen presses ut.

Omega MM900HDC har en pantentert skrue for stangselleri, slik at du kan regulere trykket i skruen i tre trinn for å maksimere juiceutbyttet tilpasset konsistensen på din stangselleri. Presserestene blir veldig tørre.

Med denne teknologien og en kraftig motor på 2 HK, som lager lite støy og med lav hastighet på 80 omdreininger i minuttet, får du maksimalt juiceutbytte uten for mye oksidasjon.

Alle delene til juiceren er garantert BPA frie.

Omega Juicer MM900 HDC er ikke bare for stangselleri

Omega MM900HDS presser ut en maksimal mengde juice fra frukt, grønnsaker, bladgrønnsaker og hvetegress. Høyt saftutbytte gjør at du sparer penger. denne Omega juicer er perfekt til å juice grønne blader, grønnsaker ol.

Hvis du ønsker å bruke maskinen din til å lage annet enn juice, kan du kjøpe prosessing screen og pastasettet. Da kan du lage nøttesmør, isdesserter, sorbet, babymat mm.

Lett å bruke og lett å rengjøre Omega Juicer MM900 HDC

Omega MM900HDC har en stor åpning der du putter det du skal presse ned i, slik at du kan bruke mindre tid på kutting. Modellen har et ekstra stort matebrett på toppen og et innebygd håndtak for ekstra bekvemmelighet.

Denne juicer modellen er som de andre Omega juicere, veldig enkel å rengjøre. Du demonterer, skyller og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer denne juicer til å bli brukt hver dag.

Lang garanti på Omega juicer og delelager tilgjengelig

Sana Bona er importør av Omega produktene i Norge og vi har 2 års garanti på denne Omega MM900HDC.

Vi har til enhver tid delelager til alle juicerne vi selger, og du kan bare komme innom oss hvis du trenger hjelp med en juicer.

Tekniske spesifikasjoner Omega Juicer MM900:

 • Farge: chrome
 • Watt: 200 W, 110-120 V
 • Styrke (motor): Lav fart 80 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom membranen i grønnsaker og frukt. Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
 • Kontinuerlig juicing: det skjer en automatisk mating, presserester sendes ned i avfallsboksen slik at juicingen kan gå kontinuerlig.
 • Bygget i 'reversmetoden': Skruen inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
 • Enkelthet: Lett å rengjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det ,og du bruker maks 1 min. på rengjøring.
 • Størrelse: L: 36,8 cm, B: 16,50 cm, H: 39,4 cm
 • Vekt: 7 kg
 • Garanti: Kraftig konstruksjon og høy kvalitet på deler gjør at vi kan gi 2 års garanti. 
 • Dette får du med: Maskin med justerbar skrue og en spesiell for stangselleri. Pressehus og juicing screen.Stav og rengjøringsbørste. Juicer beholder og avfallsbøtte i BPA fri plast. Bruksanvisning. 
 • Justerbar frontskrue: Det er mulig å justere frontskruen .
 • Beholdere til maskinen: Avfallsbeholder og juicebeholder i klar plast. Alle plastdeler er i BPA fri plast
Video

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn