x 

Omega slow juicer 8227J + Excalibur 5 bretts dehydrator

Bilde av Omega slow juicer 8227J + Excalibur 5 bretts dehydrator
Bilde av Omega slow juicer 8227J + Excalibur 5 bretts dehydrator
Bilde av Excalibur 5 bretts dehydrator
Bilde av Omega slow juicer 8227J
Bilde av Excalibur introduksjons brosjyre
Produktnummer:  70432
Pakketilbud på vår mest solgte Excalibur dehydrator med 5 brett og timer, samt en Omega Slow juicer 8228 modell Chrome. Gjør et kupp til ditt kjøkken!
Kr. 6198,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 7898,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 1700,-
Pris / kg:

Rabattert pakke med Omega 8228Juicer og Excalibur dehydrator 5 bretts modell analog 4526TFB

Kjøper du både Omega Juicer, og Excalibur dehydrator gir vi rabatt. Dette er våre beste kjøkkenmaskiner. 

A) Dehydrator Excalibur 5 bretts med timer 4526T220V:

Denne dehydratoren er Excalibur dehydrator modellen med 5 brett.. 

Størrelsen er perfekt for deg som vil ha en mellomstor dehydrator. Excalibur 9-brettsmodellen, og 5-brettsmodellen er like brede og dype i størrelsen. Det skiller 10 cm i høyden, mellom de to modellene. 

Dehydratoren har timer, dvs at den slår seg av selv.  Det er 5 hyller inne i maskinen, som alle har ett tilhørende nettingbrett. Størrelsen på brettene er: 38 cm. x  38 cm.

Excalibur Food Dehydrator sammenliknet med andre dehydratorer på markedet:

 1. Excalibur er den ledende dehydratormaskinen på markedet. Excalibur har vært på markedet i 20 år. 
 2. Det unike med denne maskinen er konstruksjonen som gjør at den tørker både horisontalt og vertikalt på samme tid. Kald luft varmes opp bakerst i ovnen hvor det er en vifte. Luften presses horisontalt og vertikalt over brettene med mat. Den varme luften tørker maten og fjerner vannet, som presses ut foran på maskinen. Fordelen med horisontal og vertikal tørking er at maten blir jevnt og raskere tørket. Mange andre dehydratormaskiner på markedet tørker bare i en retning, horisontalt, eller vertikalt.
 3. Konstruksjon sikrer stabilitet i temperaturen under hele tørketiden. Dette er viktig for at maten skal bli jevnt tørr og hurtigst mulig ferdig. På den måten unngår man at temperaturen blir for lav, at maten forringes og at det blir grobunn for bakterier.
 4. Frontdøren på maskinen er mørk og lystett: Fordelen ved dette er at maten ikke blir eksponert for lys under tørking. Noe man ønsker å unngå under tørking og lagring av dehydrert mat. Det er best å tørke mat i mørket.
 5. Testresultater har vist at ExcalIbur maskinene er en av de som tørker raskest, og mest kostnadseffektivt blant dehydratorer på markedet.
 6. Maskinen er lett å vaske og bruke. Hyllene kan tas ut og inn og kan vaskes i oppvaskmaskin. Skal store ting tørkes inne i dehydratoren, kan man lett fjerne hyller.

Hva betyr det at Excalibur dehydratoren er en analog modell?

 • Maskinen er ikke digital, det betyr at temperaturen inne i dehydratoren vil variere i motsetning hva som skjer i en digital innstilt tørkeovn. 
 • Slik fungerer termostaten: I starten av tørkingen vil temperaturen inne i dehydratoren ikke være den samme som i maten. Maten vil ha en mye lavere temperatur enn luften inni dehydratoren. Excalibur dehydratorens termostat er konstruert slik at den varmer opp maten til fuktigheten i maten begynner å stige og samles. På dette punkt slår termostaten seg av og viften bak i maskinen starter å blåse luft slik at maten kjøles ned, og fuktigheten transporteres ut gjennom sidene og frontlokket på dehydratoren. Denne prosessen skjer om igjen og om igjen. 
 • På den måten ungår man det som kalles 'case hardening'. Det betyr at maten er hard og tørr utenpå, men fortsatt for fuktig inni. Det er ikke alltid så lett å kjenne. Bakteriene trives når noe ikke er ordentlig tørt. Excalibur maskinene hindrer 'case hardening' ved sin unike konstruksjon fordi den har termostat. 

Garantier og service i Norge for Excalibur dehydratorer

Vi er eksklusiv distributør av Excaliburs produkter i Norge. Vi tilbyr full service og garanti på maskiner kjøpt hos oss.

Vi tilbyr alle garantier og service i Norge. I tillegg holder vi gratis kurs, nyttige tips og gratis oppskiftshefte fås ved kjøp av en dehydrator hos oss

 Omega Slow juicer 8227 J

B) Om Omega slow juicer modell 8228 Chrome?

Dette er en veldig praktisk slowjuicermodell. Vi garantere at du vil bruke din Omega juicer daglig. 

1. Juicer alt: Omega juiceren er spesielt god på å juice grønt: stangselleri, hvetegress, spirer, grønne blader, urter ol. Den juicer like bra harde grønnsaker og frukt. Dette er en allsidig juicer. 

2. Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet, er det svært enkelt å rengjøre maskinens deler. Du demonterer, skyller og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. 

3. Lang garanti: Sana Bona er importør av Omega produktene i Norge, og vi har 10 års garanti på motor og 5 års garanti på reservedeler. 

4. Sana Bona har delelager til alle juicerne vi selger, og du kan bare komme innom oss hvis du trenger hjelp med en juicer.

5. Bare BPA frie deler. Alle delene til juiceren er garantert BPA fri.

Visste du at du kan lage pasta og is med denne juiceren?

Omega J8228 har en rekke andre bruksområder. Du kan bruke den til å lage nøttesmør, nøttemelk, mose barnemat, lage fersk pasta, lage desserter, hakke urter og kværne kaffebønner. For å kunne benytte seg av disse bruksområdene, følger det med ekstradeler til juiceren. 

Generelt om Omega slow juicere:

Forskjellen på å bruke en slowjuicer og en sentrifugal juicer er næringsinnhold og holdbarhet.

Omega J8228 er en slowjuicer. Dette vil at juiceren presser saften ut av frukt og grønnsakene, som transporteres gjennom juiceren. Juiceren bruker lav fart på 80RPM, samtifdig som motoren er veldig kraftig, noe som resulterer i minimal varmeutvikling og oksidering under juicingen. På den måten bevares enzymer og næringsstoffer lenger i juicen. Næringsinnholdet holder opp til 72 timer etter juicing.

Det finnes billigere juicere på markedet som er basert på en annen teknikk: sentrifugal juicere. De presser juicen ut på en annen måte, oftest gjennom et metall eller mesh filter, og maskinen går med høy fart. Dette fører til oksidering, og en juice som må drikkes veldig raskt etter juicingen før næringstoffene reduseres, helst innen 5-10 minutter.

I forhold til Omega MMV900HDS ( i USA), har 8228 flere funksjoner. Du kan juice stangselleri og annen grønn juice, og det følger med deler så du kan lage isdesserter, sorbet, ol samt pasta. 

Tekniske spesifikasjoner for Excalibur Dehydrator 5 bretts 4526TFB

 • Modell: 5 bretts modell, dvs med 5 like hyller å tørke mat på. 
 • Str på brettene: 38 cm x 38cm
 • Farge: Svart
 • Temperatur skala: fra 40- 73 grader Celsius
 • Produsert : i Usa ,med amerikanske deler.
 • Vekt: 7,73 kg
 • Motorkraft: 400 W
 • Størrelse: B: 483 x D:432 x  H:212 mm
 • Timer: 26 timers timer, slår seg av selv.

Skal du tørke noe flytende må du ha et Paraflexx belegg på ristene. De kjøpes separat. De brukes om igjen og om igjen.

 

Her er tekniske spesifikasjoner for Omega Slowjuicer 8228:

 • Farge: chrome 
 • Watt: 150 W
 • Styrke (motor): Lav fart 80 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom membranen i grønnsaker og frukt. Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
 • Kontinuerlig juicing: det skjer en automatisk mating, presserester sendes ned i avfallsboksen slik at juicingen kan gå kontinuerlig.
 • Bygget i 'reversmetoden': Skuen inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
 • Enkelhet: Lett å rengjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det ,og du bruker maks 1 min. på rengjøring.
 • Størrelse: L: 36,8 cm, B: 16,50 cm, H: 39,4 cm
 • Garanti: Kraftig konstruksjon og høy kvalitets deler gjør at vi kan gi 10 års garanti på motor, 5 år på løse deler.  CE sertifisert
 • Dette får du med: Maskin og 2 siler: Den ene er til juicingen. Den andre silen uten huller i er til de øvrige bruksområdene (nøttesmør, isdesserter osv. se nedenfor). Stav og rengjøringsbørste. Juicer beholder og avfallsbøtte i BPA fri plast. Bruksanvisning ( eng). 
 • Justerbar frontskrue: Det er mulig å justere frontskruen.
 • Beholdere til maskinen: Avfallsbeholder og juicebeholder i klar plast. Alle plastdeler er i BPA fri plast
Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no