Vitamix Kanne Ascent 2L wet blade

Kr. 2395,-
Prod.nr.: 70433
Vitamix 2 liters Wetblade kanne til Ascent 3500i, 2500i og 2300i. Med Self- Detect og Interlock – teknikk som gjør at maskinen kjenner igjen kannen, og tilpasser instillingene.

Om Vitamix Ascent 2 l wetblade kanne

2 Liters wet blade kanne til Ascent serien.Gjennomsiktig lokk for økt synlighet når du mikser. Dette er standard kannen som følger med alle maskiner i Vitamix Ascent serien.  Perfekt for å mikse større volumer.  Størrelsen på kannen gjør at den passer inn i de fleste kjøkkenskap.

Kan  rengjøres enkelt med en dråpe oppvaskmiddel og varmt vann – kjør på høyeste hastighet i 30-60 sekunder. 

Passer til modellene Vitamix Ascent 3500i, 2500i og 2300i.

Teknisk om Vitmix Ascent 2 liters wetblade kanne

  • Tåler og vaskes i oppvaskmaskin.
  • SELF-DETECT™ og Låsesperreteknikk (Interlock) som gjør at når kannen brukes til sammen med en Ascent-maskin kjenner maskinen igjen hvilke beholder som står på basen og tilpasser automatisk innstillinger og miksetiden etter kannens størrelse og forhindrer også maskinen i å starte dersom lokket ikke er på plass.
  • Produsert av BPA-fri Eastman Tritan-copolyester.
  • Laserskårne knivblad laget av herdet rustfritt stål for langvarig holdbarhet som leverer samme resultater av høy kvalitet i mange år fremover.
  • Pluggen i lokket skaper ventilasjon og gjør det mulig å kunne mikse varme væsker, men også for å kunne åpne og tilsette ingredienser samtidig som du mikser. Det er også gjennom den åpningen tamperen (svarte plast pinnen) brukes.

Målene: Høyde : 25,9  cm x  Bredde: 24,4cm  x  Dybde 18,79 cm

Vekt: 1,25 kg

Denne kannen passer til alle Ascent maskiner