x 

Omega Juicer 300S Cube

Bilde av en Omega Juicer 300S Cube
Bilde av en Omega Juicer 300S Cube
Bilde av en Omega Juicer 300S Cube
Bilde av en Omega Juicer 300S Cube
Produktnummer:  70098
Omega Cube juicer er den mest kompakte Omega juiceren , med et lekkert design. Tar veldig liten plass. Slow juicer med kraftig motor og mange funksjoner.
Kr. 5200,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 5495,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 295,-
Pris / kg:

Om Omega Juicer 300S Cube

Denne lekre lille kompakte Omega juicer modellen er den Omega juicer som tar minst plass. Den kan slås sammen og delene puttes i små bokser bak på maskinen.

Omega Cube juicer har de samme kvalitetene og egenskapene som Omega juicer modellene 8227 og 8228.

Størrelse: 26 cm *26 cm *26 cm. Den kan passe på de fleste kjøkken.

Leveringstid: ca 1 uke.

Omega cube juicer har mange fordeler: 

Maskinen har mange fordeler til tross for at den er liten: den kan juice alt, har lang garanti, er lett å rengjøre, samt har tilleggsfunksjoner. Omega Juicerne er kvalitetsprodukter du kommer til å bruke hver dag.

 • Juicer alt: Omega juiceren er spesielt god på å juice grønt: hvetegress, spirer, grønne blader, urter ol. Den juicer like bra harde grønnsaker og frukt. Det vil si den juicer alt du kan juice.
 • Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet er det 5 deler du demonterer, skyller etter bruk og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer du til å bruke denne juiceren hver dag.
 • Lang garanti: Sana Bona er importør av Omega produktene i Norge og vi har 10 års garanti på motor og 5 års garanti på reservedeler. Vi har delelager til alle juicerne vi selger.

Andre bruksområder til Omega cube juicer:

Omega Cube 300 S kan brukes til mye mer enn å lage juice. Ved å sette på processing screen, kan du lage nøttesmør, nøttemelk, mose barnemat, lage fersk pasta, lage dessertsorbet, hakke kaffebønner og urter.

Det følger med ekstradeler til juiceren som gjør at du kan sette på disse istedenfor juicer delene. Disse delene kalles processing screen og pastasett på 6 deler.

Generelt om Cube Omega 300 S slow juiceren:

Forskjellen på å bruke en slowjuicer og en sentrifugal juicer, er næringsinnhold og holdbarhet.

Cube Omega 300S er en slow-juicer. Sakte presser juiceren saften ut av frukt og grønnsakene som går gjennom maskinen. Juiceren bruker lav fart på 80 RPM, samtidig som motoren er veldig kraftig, noe som resulterer i minimal varmeutvikling og oksidering under juicingen. På den måten bevares enzymer og næringsstoffer lenger i juicen. Næringsinnholdet holder opp til 72 timer etter juicing.

Det finnes billigere juicere på markedet som er basert på en annen teknikk: sentrifugal juicere. De presser juicen ut på en annen måte, oftest gjennom et metall eller mesh filter, og maskinen går med høy fart. Dette fører til oksidering, og en juice som må drikkes veldig raskt etter juicingen før næringstoffene reduseres, helst innen 5-10 minutter.

Tekniske detaljer om Omega Cube 300S

 • Farge: finnes i fargene sølv og rød
 • Watt: 200 W
 • Styrke( motor): Lav fart 80 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom membranen i grønnsaker og frukt. Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
 • Kontinuerlig juicing: det skjer en automatisk mating, presserester sendes ned i avfallsboksen slik at juicingen kan gå kontinuerlig.
 • Bygget i 'reversmetoden': Skruen inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
 • Enkelhet: Lett å rengjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det og du bruker maks 1 min. på rengjøring.
 • Størrelse: L: 26 cm, B: 26 cm, H: 26 cm
 • Garanti: Kraftig konstruksjon. Høy kvalitet på deler, gjør at vi kan gi 10 års garanti på motor, 5 år på løse deler.  CE sertifisert.
 • Dette får du med: Maskin og 2 siler. En sil er til juicingen og en sil uten huller, som er til de øvrige bruksområdene (nøttesmør, isdesserter, hakke urter, lage barnemat). Deler til å lage pasta. Stav og rengjøringsbørste. Alt er i BPA fri plast
Video

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no