Sana Juicer 606 Krom

0 Vurdering
Kr. 5200,-
Prod.nr.: 70089
Sana 606 juiceren er slowjuicer med regulerbar frontskrue. Presser maksimalt ut, og regulerer det du juicer. Multifunksjonell. Lag sorbet, barnemat ol.

Om Sana by Omega EUJ-606 juiceren

Dette er en veldig praktisk slowjuicermodell du vil bruke daglig.

Sana 606 er designet for å juicer alt fra hvetegress og grønne bladgrønnsaker, til frukt og grønnsaker. En av de største fordelene ved denne juiceren, er at den er så lett å rengjøre og å bruke. Dette gjør at du bruker maskinen hver dag. Maskinen er allsidig ved at du kan bruke den til så mange ting: juicing, hvetegress, nøtttesmør, isdesserter, lage pasta, hakke urter mm.

Det spesielle med denne Sana Juicer modellen er at den har en justerbar frontskrue, i motsetning til Sana 707 modellen.

Ved å ha en regulerbar frontskrue styrer du hvor mye som presses ut av det du juicer. Justeringen går fra 1-5. Ved grønnsaksjuicingen justeres det mest inn og ved f.eks sitrusjuicing åpnes det mer opp.

Modellen Sana 606 har i tillegg et praktisk håndtak, slik at du lett kan flytte på maskinen.

Den har 2 ulike siler. Det sil til juicing og i tillegg følger det med en sil (processing screen) som er til å lage nøttesmør, sorbet, pasta osv. (se video under videofanen).

Sana 606 juicer har mange fordeler: 

Kort oppsummert er dette fordelene: Den kan juice alt, har lang garanti, er lett å rengjøre, samt har tilleggsfunksjoner.Dette er et kvalitetsprodukt du kommer til å bruke hver dag.

 • Juicer alt: Sana juiceren er spesielt god på å juice grønt: hvetegress, spirer, grønne blader, urter ol. Den juicer like bra harde grønnsaker som frukt. Det vil si den juicer alt du kan juice.
 • Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet er det 7 deler du demonterer, skyller etter bruk og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer du til å bruke denne juiceren hver dag.
 • Lang garanti: Sana Bona er importør av Sana by Omega produktene i Norge og vi har 10 års garanti på motor og 2 års garanti på reservedeler. Vi har delelager til alle juicerne vi selger.

Bruk Sana 606 juicer til mer enn juicing:

Sana 606 kan brukes til å lage nøttesmør, nøttemelk, mose barnemat, lage fersk pasta, lage dessertsorbet, hakke kaffebønner og urter.

Det følger med ekstradeler til juiceren som gjør at du kan sette på disse istedenfor juicer delene. (se gjerne video vedlagt under videofanen).

Generelt om Sana 606 slow juiceren:

Forskjellen på å bruke en slowjuicer og en sentrifugal juicer, er næringsinnhold og holdbarhet.

Sana 606 er en slowjuicer. Sakte presser juiceren saften ut av frukt og grønnsakene som går gjennom maskinen. Juiceren bruker lav fart på 63-75 RPM, samtidig som motoren er veldig kraftig, noe som resulterer i minimal varmeutvikling og oksidering under juicingen. På den måten bevares enzymer og næringsstoffer lenger i juicen. Næringsinnholdet holder opp til 72 timer etter juicing.

Det finnes billigere juicere på markedet som er basert på en annen teknikk: sentrifugal juicere. De presser juicen ut på en annen måte, oftest gjennom et metall eller mesh filter, og maskinen går med høy fart. Dette fører til oksidering, og en juice som må drikkes veldig raskt etter juicingen før næringsstoffene reduseres, helst innen 5-10 minutter. 

Tekniske spesifikasjoner til Sana juicer 606

 • Farge: Krom (finnes i 3 farger: krom, rød og sølv) 
 • Volt: 230 V / 50 HZ, 200 W
 • Styrke (motor): Lav fart 63-75 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom membranen i grønnsaker og frukt. Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
 • Kontinuerlig juicing: det skjer en automatisk mating, presserester sendes ned i avfallsboksen slik at juicingen kan gå kontinuerlig.
 • Bygget i 'reversmetoden': Skruen inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
 • Enkelhet: Lett å rengjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det ,og du bruker maks 30 sek. på rengjøring.
 • Størrelse: L: 48,4 cm, B: 18,3 cm, H: 32 cm
 • Garanti: Kraftig konstruksjon og høy kvalitets deler gjør at vi kan gi 10 års garanti på motor, 2 år på løse deler.  CE sertifisert
 • Dette får du med: Maskin og 2 siler: Den ene er til juicingen. Den andre silen uten huller i er til de øvrige bruksområdene (nøttesmør, isdesserter osv. se nedenfor). Stav og rengjøringsbørste. Pastasett i 6 deler. Juicebeholder i plast. Bruksanvisning (eng).
 • Justerbar frontskrue: Det er mulig å stille inn fra 1-5. Du strammer til og juiceren presser mer ut av grønnsaker og frukt. Innstilling 5 er for grønnsaker og maks press. Innstilling 1 er for myke frukter.
 • Beholdere til maskinen: Avfallsbeholder og juicebeholder i klar plast. Alle plastdeler er i BPA fri plast
Video

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn