Sana juicer 707 Krom

0 Vurdering
Kr. 4999,-
Prod.nr.: 70085
Bestselger! Sana 707 slow juicer chome i lekkert design! Juicer alt. Super til alt grønnsaker, hvetegress ol. Lag sorbet og babymat med juiceren.

Om Sana by Omega EUJ-707 juicer

Dette er en lekker og veldig praktisk slowjuicermodell du vil bruke daglig. Dette er en av våre mest populære juicere.

Sana 707 er designet for å juicer alt fra hvetegress og grønne bladgrønnsaker, til frukt og grønnsaker. En av de største fordelene ved denne juiceren, er at den er så lett å å rengjøre og å bruke. Dette gjør at du bruker maskinen hver dag. Maskinen er allsidig ved at du kan bruke den til så mange ting: juicing, hvetegress, nøtttesmør, isdesserter, lage pasta, hakke urter mm.

Den har 3 ulike siler. Det betyr at du kan velge mellom grovmasket si eller finmasket sil til juicing. I tillegg følger det med en sil (processing screen) som er til å lage nøttesmør, sorbet, pasta osv. (se video under videofanen).

Sana juicer 707 har en del finesser i forhold til den andre Sana modellen 606 som er nesten lik. Sana 707 har en stor mateskål til grønnsaker på toppen av juiceren. Den har innrullbar ledning. Avfallsbøtten er i stål og juicerbeholderen er i glass. Dette er noen ekstra fine detaljer som Sana 606 modellen ikke har.

Sana 707 juicer har mange fordeler: 

Kort oppsummert er dette fordelene: Den kan juice alt, har lang garanti, er lett å rengjøre, samt har tilleggsfunksjoner. Dette er et kvalitetsprodukt du kommer til å bruke hver dag.

 • Juicer alt: Sana juiceren er spesielt god på å juice grønt: hvetegress, spirer, grønne blader, urter ol. Den juicer like bra harde grønnsaker som frukt. Det vil si den juicer alt du kan juice.
 • Juiceren er lett å rengjøre: Når du har juicet er det 7 deler du demonterer, skyller etter bruk og børster lett. Dette tar deg 1 minutt. Derfor kommer du til å bruke denne juiceren hver dag.
 • Lang garanti: Sana Bona er importør av Sana by Omega produktene i Norge og vi har 10 års garanti på motor og 2 års garanti på reservedeler. Vi har delelager til alle juicerne vi selger.
 • Glassbolle til juicen og avfallsbøtte i stål, istedenfor plastdeler.

Bruk Sana 707 juicer til mer enn juicing:

Sana 707 kan brukes til å lage nøttesmør, nøttemelk, mose barnemat, lage fersk pasta, lage dessertsorbet, hakke kaffebønner og urter.

Det følger med ekstradeler til juiceren som gjør at du kan sette på disse istedenfor juicer delene. (se gjerne video vedlagt under videofanen).

Generelt om Sana 707 slow juiceren:

Forskjellen på å bruke en slowjuicer og en sentrifugal juicer er næringsinnhold og holdbarhet.

Sana 707 er en slowjuicer. Sakte presser juiceren saften ut av frukt og grønnsakene som går gjennom maskinen. Juiceren bruker lav fart på 63-75 RPM, samtidig som motoren er veldig kraftig, noe som resulterer i minimal varmeutvikling og oksidering under juicingen. På den måten bevares enzymer og næringsstoffer lenger i juicen. Næringsinnholdet holder opp til 72 timer etter juicing.

Det finnes billigere juicere på markedet som er basert på en annen teknikk: sentrifugal juicere. De presser juicen ut på en annen måte, oftest gjennom et metall eller mesh filter, og maskinen går med høy fart. Dette fører til oksidering, og en juice som må drikkes veldig raskt etter juicingen før næringstoffene reduseres, helst innen 5-10 minutter. 

Tekniske Spesifikasjoner for Sana 707

 • Farge: Krom (finnes i 3 farger: krom, rød og perlehvit) 
 • Volt: 230 V / 50 HZ, 200 W
 • Styrke(motor): Lav fart 63-75 RPM, sikrer smak og høye næringsverdier i juicen. Kraftig motor 'tygger' plantefibrene og trenger seg gjennom membranen i grønnsaker og frukt. Plantesaften ekstraheres forsiktig ut med alle enzymer, mineraler og vitaminer.
 • Kontinuerlig juicing: det skjer en automatisk mating, presserester sendes ned i avfallsboksen slik at juicingen kan gå kontinuerlig.
 • Bygget i 'reversmetoden': Skruen inni som juicer alt kan gå begge veier ved å skru av/på. Dette forhindrer tilstopping av grønnsaker og frukt under juicingen.
 • Enkelhet: Lett å rengjøre, lett å bruke, lett å sette sammen. Alle kan gjøre det ,og du bruker maks 30 sek. på rengjøring.
 • Størrelse: L: 42 cm, B: 18,7 cm, H: 32 cm
 • Garanti: Kraftig konstruksjon og høy kvalitets deler gjør at vi kan gi 10 års garanti på motor, 2 år på løse deler.  CE sertifisert
 • Dette får du med: Maskin og 3 siler: fin og grov sil til juicingen. Den andre silen uten huller i er til de øvrige bruksområdene (nøttesmør, isdesserter osv. se nedenfor). Stav og rengjøringsbørste. Pastasett i 6 deler. Juice beholder i glass og avfallsbeholder i rustfritt stål. Bruksanvisning (eng).
 • Beholdere til maskinen:  Glassbolle til juicen og rustfri stålbolle til presserestene. Alle plastdeler er i BPA fri plast.
 • Ledningen kan rulles inn.
Video

Det er ennå ingen omtaler for dette produktet.

Logg inn for å skrive en omtale. Logg inn