x 

Fordøyelsesfremmende urtete med artisjokk økologisk

Bilde av en eske Fordøyelsesfremmende urtete økologisk
Bilde av en eske Fordøyelsesfremmende urtete økologisk
Bilde av en eske Fordøyelsesfremmende urtete økologisk
Produktnummer:  33086
Økologisk Urtete til fremming av fordøyelsen, basert på 7 Italienske medisinplanter og urter. Et 100% naturlig og økologisk produkt fra Sardinia.
Kr. 25,-
Grunnpris inkl. mvaKr. 29,-
Utsalgspris inkl. rabatt
Du sparer - Kr. 4,-
Pris / kg:

Om økologisk fordøyelsesfremmende urtete fra Sardinia:

En god, te for fordøyelsen laget med 7 forskjellige urter og medisinplanter. En velgjørende te som er bærekraftig produsert. Godkjent økologisk. Produsert på vakre Sardinia i Italia

Dette er urtene som er i teposen: Peppermynte (bladene)*, Sitronmelisse* (blandene), Fennikel *(frøene), Basilikum* (bladene) , Lakris ( rot), Koriander ( frøene) og Artisjokk*( bladene).

* = Økologisk Godkjenningsnr IT BIO 015

Teposer og forpakning

  • Det er 10 stk teposer i pakken. 10 x 2 g
  • Duftbevarende tepose produsert i FSC papir som bevarer duften og aromaen
  • Filterpose uten lim og stifter
  • Bærkraftig emballasje

Litt om hvorden rensende detox teen dyrkes

Dette er en urte te fra Sardinia av beste kvalitet. Den er dyrket på jorder på Sardinia, helt uten bruk av sprøytemidler. Åkrene ligger i et område i Italia med lav folketetthet, og med perfekte forhold i forhold til en balanse mellom fuktighet vind, og veldig gode solforhold. Temperaturen er såpass stabil gjennom året, at det gir ideelle dyrkningsmuligheter. Forholdene er så bra at det kan høstes urter flere ganger i året på denne plassen.

Urtene er dyrket med bærkraftighet, og sammen med 34 andre medisinplanter og urter i et rikt artsmangfold. Alt blir drevet som et ekte presisjonsjordbruk, i tråd med veldig strenge regler for økologisk drift.

Hvordan høstingen av urteteene foregår- den perfekte timingen

Hver plante høstes i den fasen da de balsamiske, eteriske oljene i plantene er på sitt beste. Hver enkelt urt blir høstet for seg, og den perfekte timingen avgjøres for hver enkelt urt. Plantene tørkes rett etter høsting i venteilerte ovner, med kontrollerte temperaturer. 

Utre teene lagres  i egne magasiner, for å bevare næringsverdiene og aromaene best mulig. Urtene kuttes i biter for å passe i teposene. Det gjennomføres en streng kvalitetskontroll.

Fra 'Åkeren til bordet'

Alle urte teene er et resultat av en kort og sporbar produksjonslinje. Gjennom hele prosessen er det tatt hensyn til naturen og forbrukeren. Medisinplantene stelles omhyggelig og omsorgsfult av agronomer som ønsker at plantene skal bevare en best mullig aroma. 

Sertifisert Kvalitet:

Utreteen er sertifisert hos følgende:

  • IFS Food
  • ISO 22005
  • ISO 9001

Godkjent av:

  • Lambiente
  • FDAI

Ikke overstig anbefalt dose.Må ikke brukes under graviditet eller amming, uten å rådføre seg med lege. Oppbevares utilgjendgelig for barn under 3 år. Kosttilskudd må ikke ansess som sustitutt for et variert og balasert kosthold  og sunn livsstil.

Gjennomsnittlig anbefalt dagsdose er 2 teposer.

Sana Bona AS

Telefon: +47 920 44 926 eller +47 900 28 776
E-post: info@sanabona.no